Beyler bilgisayarı 2-3 hafta önce toplattım. Bilgisayarda oyunları ultra oynuyorum hiç bir sorun yok. Ama İnternet Explorer hariç diğer tarayıcılarda bir donma sorunu var. Mesela bir sekmeden Facebook'da dolaşırken diğer sekmeden video açınca takılıp kalıyor bilgisayar. Görev yöneticisi açılmıyor. 1-2 dk sonra tekrar düzeliyor ve video açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Malwarebytes ile tarattım bazı şeyler buldu sildim. Değişen birşey olmadı. Bilgisayar da Kaspersky Antivirüs 2014 kurulu. Yardım ederseniz sevinirim.
Genellikle video izledikten sonra olan bir sorun ise bu. Yapman gereken, görev yöneticisini açtıktan sonra ayrıntılar sekmesine tıklayıp oradan dllhost.exe adıyla çalışan görevi sonlandırmak. Aynı problem bende olmuştu.
Genellikle video izledikten sonra olan bir sorun ise bu. Yapman gereken, görev yöneticisini açtıktan sonra ayrıntılar sekmesine tıklayıp oradan dllhost.exe adıyla çalışan görevi sonlandırmak. Aynı problem bende olmuştu.
Dllhost'u sonlandırdım yine aynısını yaptı. @Murat5038 kardeşim önceden de böyle bir konu açmıştım ama yine çözülmed,i başka yolları var mı bu sorunu çözmenin yardım edersen sevinirim. Bir de ara sıra Google Chrome'da takılırken görev çubuğunun sağ tarafı gözükmüyor ve başlat tuşuna tıklanmıyor.
Firmware güncellememişsin. HDD sorunu var gibi. HDtune ile kullandığın tüm diskleri error scan testi yap ve healt bölümleri ile beraber resimlerini paylaş.