Windows 8 Donma Sorunu

Literary.

Megapat
Katılım
6 Ağustos 2014
Mesajlar
460
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler bilgisayarı 2-3 hafta önce toplattım. Bilgisayarda oyunları ultra oynuyorum hiç bir sorun yok. Ama İnternet Explorer hariç diğer tarayıcılarda bir donma sorunu var. Mesela bir sekmeden Facebook'da dolaşırken diğer sekmeden video açınca takılıp kalıyor bilgisayar. Görev yöneticisi açılmıyor. 1-2 dk sonra tekrar düzeliyor ve video açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Malwarebytes ile tarattım bazı şeyler buldu sildim. Değişen birşey olmadı. Bilgisayar da Kaspersky Antivirüs 2014 kurulu. Yardım ederseniz sevinirim.

Sistemim;

Anakart: Msi 970A-G43
Ekran Kartı: Sapphire R9 280
İşlemci: Amd FX-6300
Ram: 8 GB CL10
 
Genellikle video izledikten sonra olan bir sorun ise bu. Yapman gereken, görev yöneticisini açtıktan sonra ayrıntılar sekmesine tıklayıp oradan dllhost.exe adıyla çalışan görevi sonlandırmak. Aynı problem bende olmuştu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Genellikle video izledikten sonra olan bir sorun ise bu. Yapman gereken, görev yöneticisini açtıktan sonra ayrıntılar sekmesine tıklayıp oradan dllhost.exe adıyla çalışan görevi sonlandırmak. Aynı problem bende olmuştu.

Tekrar açtığımda yeniden başlamayacak mı? Kökten nasıl halledebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar başlıyor, video izlemelerinden dolayı. Kökten çözümünü bilmiyorum, sadece geçici bir çözüm olur bu.

Hala var mı sende bu problem?

Dllhost'u sonlandırdım yine aynısını yaptı. @Murat5038 kardeşim önceden de böyle bir konu açmıştım ama yine çözülmed,i başka yolları var mı bu sorunu çözmenin yardım edersen sevinirim. Bir de ara sıra Google Chrome'da takılırken görev çubuğunun sağ tarafı gözükmüyor ve başlat tuşuna tıklanmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı