Buradaki anahtarı kullandım. Yalnız sıkıntı şurada arkadaşlar bu server'lar çoğunlukla offline oluyor ve değişiyor. Uygun serveri bulmanız gerekmekte. Her zaman her serveri kullanarak aktifleştirme yapamıyorsunuz.
Buradaki anahtarı kullandım. Yalnız sıkıntı şurada arkadaşlar bu server'lar çoğunlukla offline oluyor ve değişiyor. Uygun serveri bulmanız gerekmekte. Her zaman her serveri kullanarak aktifleştirme yapamıyorsunuz.
Buradakiler de olmadı. Bu seferde başka hatalar verdi. Acaba ben Windows 8 Pro kurup onun şifresini girsem o olur mu ki? Ben sadece windows 8 olanı kurdum belki onun şifresi olmuyordur, tekrar mı format atıp deneyeyim? Peki etkinleştirmesek windows öyle kalsa ne olur ne zararı olur?
Ben Torrent'e düştüğü gün sırf bu hatayı yaptığım için etkinleşmemişti. Hatta forumda konu da açmıştım. Ya da o zaman girdiğim anahtar farklıydı bilmiyorum. Ama bende olmamıştı.
Şu an bulunduğumuz konunun bir üstündeki konuda cevabın bulunması ile sorduğunun sorunun arasındaki ironik bağı düşünürken derin ufuklara doğru yol alıyorum