Windows 8 Etkinleştirme Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birde bunu deneyin ;

Kod:
slmgr.vbs /ipk NG4HW-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
slmgr /skms win8kms4.mooo.com
slmgr.vbs -ato

- - - Güncellendi - - -

Çekirdek sürüm hatasına bir çözüm üretmek şart oldu.

Buradaki anahtarı kullandım. Yalnız sıkıntı şurada arkadaşlar bu server'lar çoğunlukla offline oluyor ve değişiyor. Uygun serveri bulmanız gerekmekte. Her zaman her serveri kullanarak aktifleştirme yapamıyorsunuz.

http://textuploader.com/?p=6&id=EqWei

Bu adresteki server'leri deneyin bir de. slmgr /skms komutundan sonra burada yazan server'leri girin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradaki anahtarı kullandım. Yalnız sıkıntı şurada arkadaşlar bu server'lar çoğunlukla offline oluyor ve değişiyor. Uygun serveri bulmanız gerekmekte. Her zaman her serveri kullanarak aktifleştirme yapamıyorsunuz.

TextUploader.com - Free text content hosting and text uploader

Bu adresteki server'leri deneyin bir de. slmgr /skms komutundan sonra burada yazan server'leri girin.

Buradakiler de olmadı. Bu seferde başka hatalar verdi. Acaba ben Windows 8 Pro kurup onun şifresini girsem o olur mu ki? Ben sadece windows 8 olanı kurdum belki onun şifresi olmuyordur, tekrar mı format atıp deneyeyim? Peki etkinleştirmesek windows öyle kalsa ne olur ne zararı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı olmak zorunda değil. Aksini denedim farklı bir anahtar girdim, başarılı bir şekilde aktif hale getirdim.

Ben Torrent'e düştüğü gün sırf bu hatayı yaptığım için etkinleşmemişti. Hatta forumda konu da açmıştım. Ya da o zaman girdiğim anahtar farklıydı bilmiyorum. Ama bende olmamıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı