Windows 8 fanatikliği ?

• Konuyu başlatan CanSimiti
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 706
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C

CanSimiti

Ziyaretçi
Merhaba değerli arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim ve hoşnut olmadığım bir konuyu dile getirmek istiyorum. Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki ; Technopat.com görmüş olduğum en düzgün forum. Cezalarıyla , günahlarıyla , sevaplarıyla çok kaliteli ve yardım sever tüm yetkili arkadaşlara şahsım adına teşekkür ediyorum. Gel gelelim bir konu beni ve bir çok kişiyi aşırı rahatsız ediyor. Windows 8 fanatikliği. Windows 8 kullanmıyorsak oyuncu olmuyoruz , iyi bir kullanıcı olmuyoruz , bilgisayardan anlamıyoruz , teknoloji cahiliyiz gibi iğneleyici bir çok sitem duydum ve tanık oldum. İyidir veya kötüdür diye bir yorum yapmayacağım ama kullanmıyorsak sürekli sitem duyar olduk. Technopat forumda bile isimlendirilirken şu şekilde başlığı aşırı rahatsız edici değil mi sizce. Windows 8 ( Gelmiş geçmiş en iyi, en kullanışlı Windows ile tanışın! ) Windows 7 ( Microsoft'un artık miadını doldurmuş olan işletim sistemi Windows 7 hakkında her şey ) neden böyle yerden yere vuruluyor Windows 7 daha düne kadar insanlar kullandıkları için methiyeler dizerken şimdi azılı suçlu gibi. Şunu insanların çok net anlaması gerekiyor kullanıcı hangi işletim sistemini kullanacağını kendi belirler ve kendince yapmış olduğu performansları da en iyi kendi bilir. Bu yüzden artık aşağılamaktan hakir görmekten vazgeçelim . Kişi Windows 7 ya da Windows Xp kullanıyor diye aşşalamayalım. Umarım bu yazı gerekli mercilere girmiştir sevgi dolu günlere hep birlikte insallah.

Diğer konuda sana gerekli cevabı yazdım. Daha Windows 8 kurmamış birisi olmana rağmen tüm konularında, mesajlarında Windows 8 i kötülemektesin. 5 senede bir çıkan bir işletim sistemi , düşün güvenlik yazılımlarından örnek verelim Norton 2009, Norton 2014 aralarında dağlar kadar fark var, yeni özellikler, yeni türde zararlıları engellemesi için yeni teknikler ... Sen bu kafayla gidersen XP den ötesini göremezsin. İstediğin işletim sistemini kullan ama konulara Windows 8 kötüdür, Windows 8 kakadır gibi yorumlar yapma.

Bizim Windows 8'i savunmamızın sebebi en yeni ve en güncel işletim olmasından dolayı. Windows 9 çıksa onu kullanın deriz. Zaten yeni güncellemeler ve eklemeler yaparak işletim sistemi çıkarıyorlar,yeni bir takım yenilikler olmasa sırf logo değişimi için yeni işletim sistemi çıkartmazlar. Yoksa Xp'den sonra bir işletim sistemi gelmezdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı