Windows 8 format atmak

Starlessnight

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,
Bilgisayarım windows 8 işletimli, yaklaşık 7 yıllık falan. İlk başlarda bilgisayarı güzelce kullanıyorduk. Ta ki yönetici hesabın şifresini unutana kadar.. Ardından başka bir hesabın şifresini daha unuttuk. Ve bilgisayar fazlalıktan dolayı yerel diski dolu hale geldi. Doğal olarak yavaşladı ve artık hiçbir şey yapılmıyor. Birkaç sene önce bir format atmıştık. Ki bu bütün bu şifre unutma olaylarından önce oldu. Şimdi tekrar götürüp para vermek istemiyorum ama bilgisayar da kötü durumda. Nasıl yapılacağını çok araştırdım ama başka bir bilgisayara daha ihtiyaç oluyor. Elimde tek bir bilgisayar varken bu da mümkün değil. Ne yapabilirim? Lütfen yardımcı olun bilgisayara çok ihtiyacım var.

Yazıdan yavaş da olsa kullanılıyormuş gibi anlaşılıyor, başka bilgisayara ihtiyaç olma sebebi verileri yedeklemek mi?
Yok, hayır. İçinde veri var tabi ki ama yedekleyecek kadar önemli değil. Bilgisayar aşırı kötü durumda. Örnek olarak doğru düzgün Chrome'a bile girmiyor.

Uzun da sürse elinde USB varsa format USB'si hazırla o zaman. Başka bilgisayar yoksa elindekiyle yapacaksın ya da arkadaşın dediği gibi telefondan denersin ama olsa bile uğraştırır herhalde(bir de OTG USB gerekiyor).

Yeteceğini sanmıyorum ama 4 GB olanda şansını dene. Bildiğim kadarıyla yazdırmadan önce biçimlendiriyordu, 32 GB belleğin içinde ne kadar boş yer olduğu önemli olmuyor yani.

Yeteceğini sanmıyorum ama 4 GB olanda şansını dene. Bildiğim kadarıyla yazdırmadan önce biçimlendiriyordu, 32 GB belleğin içinde ne kadar boş yer olduğu önemli olmuyor yani.
USB i biçimlendirdikten sonra dosyayı nasıl yazdırabilirim elimde bilgisayar harici telefonum var sadece. Tablet de var fakat bilgisayara aktarımı yok apple olduğu için :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı