Windows 8 format atmak

Starlessnight

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,
Bilgisayarım windows 8 işletimli, yaklaşık 7 yıllık falan. İlk başlarda bilgisayarı güzelce kullanıyorduk. Ta ki yönetici hesabın şifresini unutana kadar.. Ardından başka bir hesabın şifresini daha unuttuk. Ve bilgisayar fazlalıktan dolayı yerel diski dolu hale geldi. Doğal olarak yavaşladı ve artık hiçbir şey yapılmıyor. Birkaç sene önce bir format atmıştık. Ki bu bütün bu şifre unutma olaylarından önce oldu. Şimdi tekrar götürüp para vermek istemiyorum ama bilgisayar da kötü durumda. Nasıl yapılacağını çok araştırdım ama başka bir bilgisayara daha ihtiyaç oluyor. Elimde tek bir bilgisayar varken bu da mümkün değil. Ne yapabilirim? Lütfen yardımcı olun bilgisayara çok ihtiyacım var.

Bence sen 8 GB USB bul ve bir internet kafede hazırla USB'yi.
Dediğin gibi en son ya öyle yapacağım ya da format artıracağım mecburen. Aslında bilgisayarcı bir tanıdığım var fakat en erken 15 tatile gelebilirmiş bulunduğum yere. Ama bilgisayara o zamandan daha önce ihtiyacım var. Yani 1 ya da 2 haftalık bir süre içinde. Yine de teşekkür ederim.

Merhaba,
Bilgisayarım windows 8 işletimli, yaklaşık 7 yıllık falan. İlk başlarda bilgisayarı güzelce kullanıyorduk. Ta ki yönetici hesabın şifresini unutana kadar.. Ardından başka bir hesabın şifresini daha unuttuk. Ve bilgisayar fazlalıktan dolayı yerel diski dolu hale geldi. Doğal olarak yavaşladı ve artık hiçbir şey yapılmıyor. Birkaç sene önce bir format atmıştık. Ki bu bütün bu şifre unutma olaylarından önce oldu. Şimdi tekrar götürüp para vermek istemiyorum ama bilgisayar da kötü durumda. Nasıl yapılacağını çok araştırdım ama başka bir bilgisayara daha ihtiyaç oluyor. Elimde tek bir bilgisayar varken bu da mümkün değil. Ne yapabilirim? Lütfen yardımcı olun bilgisayara çok ihtiyacım var.
Kardeşim öncelikle bilgisayar çok format atigim için konuyla bilgim vardır heralde şimdi bazı Windows kar kendini format lazım olunca kendi sunuyor gelişmiş ayarlardan kurtar var orda dosyaları koruyarak tekrar başlat yada sıfırdan başlat var ikisinden birisini seçerek başlaya bilirsin şimdiden kolay gelsin

Kardeşim öncelikle bilgisayar çok format atigim için konuyla bilgim vardır heralde şimdi bazı Windows kar kendini format lazım olunca kendi sunuyor gelişmiş ayarlardan kurtar var orda dosyaları koruyarak tekrar başlat yada sıfırdan başlat var ikisinden birisini seçerek başlaya bilirsin şimdiden kolay gelsin
Bu tür şeylerde 1576772684129-403212323.jpg genellikle yönetici oturumu istiyor.

Rufus kullanabilsen ISO dosyasını yazdırmaz mısın zaten. :D
Evet 😂 Çok sinir bozucu bir durum ama benim veri falan umrumda değil tek amacım bilgisayarı en kolay yoldan sıfırlamak diyebilirim.
Rufus kullanabilsen ISO dosyasını yazdırmaz mısın zaten? :D
AZ önce shift tuşuna basarak yenilemeyi tekrar denedim ve o ekran çıktı. Kişisel bilgisayarınızı sıfırlayın diye bir bölüm var acaba oradan onu yapsam ne olur?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı