Windows 8 format için proğramlı iso hazırlama

Makaleler
11
Yer
Denizli
Daha fazla  
Driverler , proğramlar neredeyse 1 günümü alıyor ve kişisel ayarlarım filen hepsini yapmam çok uzun süre sürüyor. Bilgisayar yavaşladığında format atmak için bu proğramlarımın kurulmuş haliyle iso oluşturup onu flaş belleğime boot edebilir miyim ? Yani format attıktan sonra tak kullan gibi olacak her şeyim kurulu olmasını istiyorum , mümkün mü ? @Recep Baltaş abi sen yardım edebilirmisin ?

Son düzenleme:
Buradan Windwos 8.1'e geçebilirsin: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
Buradan satın alabilirsin: Windows 8.1 Pro - Microsoft Store Middle East and Africa Çevrimiçi Mağaza
Buda kurulum rehberi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buda iso doyasını usbye hazırlama rehberi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buda iso dosyasını usbye yazma programı: WiNToBootic 2.1 Çıktı! | Technopat Sosyal

Buradan Windwos 8.1'e geçebilirsin: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
Buradan satın alabilirsin: Windows 8.1 Pro - Microsoft Store Middle East and Africa Çevrimiçi Mağaza
Buda kurulum rehberi:

Buda iso doyasını usbye hazırlama rehberi:

Buda iso dosyasını usbye yazma programı: WiNToBootic 2.1 Çıktı! | Technopat Sosyal

Ben flaşa zaten boot edip normal format atıyorum. Ben attığım windowsun içine hazır entegre edilmiş proğramlarıyla gelmesini istiyorum format bittiğinde. Win 8.1 kuramam amd benim kartım için driver çıkarmadı.

Merhaba,
Sisteminizin imajını D bölümü gibi bir alana image yazılımları ile alıp geri dönüşü bu image yazılımı ile sağlayabilirsiniz.
Bunun için Acronis kullanıp Secure Zone alanı oluşturup, bilgisayar açılışında F11 tuşuna atama yapabilirsiniz,
Böylelikle herhangi bir DVD veya USB ye gerek kalmadan secure zone alanından acronis boot edip o alandaki imajınızı HDD nize açabilirsiniz. Böylelikle işletim sisteminiz sizin image aldığınız andaki gibi karşınıza gelmiş olur.

Merhaba,
Sisteminizin imajını D bölümü gibi bir alana image yazılımları ile alıp geri dönüşü bu image yazılımı ile sağlayabilirsiniz.
Bunun için Acronis kullanıp Secure Zone alanı oluşturup, bilgisayar açılışında F11 tuşuna atama yapabilirsiniz,
Böylelikle herhangi bir DVD veya USB ye gerek kalmadan secure zone alanından acronis boot edip o alandaki imajınızı HDD nize açabilirsiniz. Böylelikle işletim sisteminiz sizin image aldığınız andaki gibi karşınıza gelmiş olur.
Yani anladığım kadarıyla tam olarak format atmıyacam recovery yapmış olacağım değil mi ?

Evet aynen öyle ancak bu recovery işleminin format tan farkı olmayacak, çünkü sistem alanında hiç bir şekilde eski verileriniz kalmayacak. Temiz bir şekilde son aldığınız image açılacak. Bunu işlemi orjinal işletim sistemi ve recovery ile gelen notebook larla benzer şekilde değerlendirebilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı