Windows 8 formatı sonrası görüntü gidiyor

DiyarERAY

Decapat
Yeni format attım Windows 8. Ekran kartını yükledim yeniden başlattık kurulumu bitince. Sonra dedim Youtube'dan şarkı açayım ve hala çalıyor ama birden ekran gitti. Bilgisayar çalışıyor yani görmeden bile sayfayı kapatabilirim. Nedir sorun acaba? Sizce monitörde mı sorun var? :)

Çözüm
Yeni format attım Windows 8. Ekran kartını yükledim yeniden başlattık kurulumu bitince. Sonra dedim Youtube'dan şarkı açayım ve hala çalıyor ama birden ekran gitti. Bilgisayar çalışıyor yani görmeden bile sayfayı kapatabilirim. Nedir sorun acaba? Sizce monitörde mı sorun var? :)
Güvenli moddan açabilir misin bilgisayarı?
Tamam hocam suan indiriyor durumu yazacagım
Bu nvidia grafik sürücüsü windowsun bu sürümüyle uyumlu değil, kurulum programı devam edemiyor önceden bu sürücü yüklenirdi simdi bu hatayı veriyor windows updateyi kapattım henüz güncelleme yüklemedim cünkü otomatik ekran kartını yüklüyor actıgımda nediyorsunuz acayımmı hocam güncelleme yüzündenmi acaba bu hatayı verdi
Çözüm olarak suan windows update görünüyor ordaki güncellestirmeleri yapacagım ekran kartı haric digerlerini yükleyecegim sizin verdiginiz sürüm ordada cıktı ama bir tanede eski sürüm var 2 tane ikisinide yüklemeyi iptal ettim digerleri yüklenecek ondan sonra bir daha bakarım

Son düzenleme:
İşletim sistemini değiştirmeyi dene. Sıkıntı Windows 8.1'de olabilir.
Hocam bir günde 3 Windows degistim. 7'den tut 10'na kadar hep aynı simdi bir daha 8'e geçtim su anki durumu kontrol edecegim güncelleme yüklesin bakacagım.
Hocam uğraşların için teşekkürler sorun çözüldü updateyi açıp güncellemeleri yükleyip ekran kartıni yükledim şuan düzgün çalışıyor bir sorun yok :) konu kapanabilir

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı