Windows 8 GTA 4 Problemi - MS-DOS ekranı açılıp kapanıyor

1 hafta oldu bilgisayarımı alalı. Windows 8 işletim sistemi var. Daha önce herhangi bir oyun deneyimim olmadı bu PC'de. Bugün (orijinal) GTA 4 yükledim. Gayet problemsiz yükleme tamamlandı fakat oyun açılmıyor. MS-DOS ekranı açılıp kapanıyor. Sonrasında tık yok. Kafayı yiyeceğim lütfen yardımcı olun. Birkaç yerde uyumsuzluk problemiyle ilgili şeyler okudum. Sağ tıklayarak uyumsuzluk sorununu gidermeyle de denedim fakat o da işe yaramadı. PC özelliklerine gelince ben bu işlerden pek anlamam. Bilgi olarak kıtım bu konuda ama aldığım PC SAMSUNG NP550P5C CORE İ7-3630QM 2.40GHZ-8 GB DDR3-1TB-15.6''-2GB GT650M-DVDRW/BR-BT-WIN8. Problem nedır acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 Altında GTA 4 açılmıyorsa yapılacaklar:

1- Games for Windows Live (GFWL) uygulamasını kaldırın ve CCleaner ile Registry'i temizleyin.
2- gfwlivesetupmin.exe dosyasını indirin
3- Kurun ve çalıştırın
4- GFWL'ı güncelleyin
C:\Program Files (x86)\Microsoft Games for Windows - LIVE\Client adresinden çalıştırın (Adres değişik olabilir ama mantığı anladınız)
Şimdi deneyin çalışacaktır. Eğer hala çalışmazsa yapılacaklar:

1- Windows 8'i güncelleyin
2- Eğer GFWL Update yani güncelleme yapmadıysa buradan indirin ve manuel olarak güncelleyin.
3- Eğer GFWL hala güncellemediyse, indirdiğiniz güncellemeyi sağ tıklayıp Windows 7 uyumluluk modunda çalıştırın.

Bu sorununuzu çözecektir. GTA 4 ve daha doğrusu Games for Windows Live yüzünden kaynaklanan yaygın bir sorundur.

Ccleaner Güncel Sürüm: https://www.technopat.net/forum/sistem-araclari/13685-ccleaner-3-28-1913-a.html

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı