Çözüldü Windows 8 Güncelleme Sorunu

• Konuyu başlatan Gamiurams
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 44.149
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
G

Gamiurams

Ziyaretçi
Arkadaşlar bilgisayarı alalı 5-6 ay oluyor. Bilgisayarı aldığımdan beri güncelleme yapamıyorum. Açıyorum güncellemeyi %15 de sürekli takılıyor. Aldığım yere götürdüğümde genel bir sorun var dendi ve birkaç ay güncelleme yapmadım. Ama 4-5 ay oldu hiçmi güncelleyemeyeceğim Ben ? Bazıları biz çok Rahat güncelliyoruz diyor. Lütfen bir çaresini bulun.

Güncellemeler indirilirken mi yüzde 15, yoksa bilgisayar kapanırken yapılan yükleme esnasında mı? Çünkü ilk güncelleme esnasında bilgisayar kapatılırken bende de yüzde 15' te bir süre kalıp daha sonra geçmişti. Eğer o yükleme tamamlanmadan bilgisayarı kapattıysan sonrasında sıkıntı yaşaman normal. Temiz kurulum yapmanı öneririm. Yoksa Windows 8 sorunlu bir işletim sistemi değil.

Genel bir sorun yok. Yalan söylemişler size başlarından savmak için. Windows 8 sorunsuz çalışmakta ve güncelleştirmeleri de sorunsuz almakta. Genel bir sorun olsa Microsoft haber verir zaten, bakkallar değil :)

Tam olarak nerede takılıyor; indirmede mi yüklemede mi?

Yüklenirken takılıyor Hocam. İndiriyo güncellemeniz hazır diyor. Bilgisayar yeniden başlatılıyor sonra yüklenirken tak %15de takılıyor. Biraz bekliyorum. Sonra bilgidayar yeniden başlıyor AMA yüklenilmemiş halde.

Biligisayarı alalı fazla olmamış garantiye göndermeni öneririm. Güncellemeye gelince 26 ekim yanlış hatırlamıyorsam windows 8 aldım 29 tl indirdim kurdum sıfırdan daha güncelleme ile ilgili bir sorunum olmadı. Neden sana bu genel sorun demişler anlamak mümkün degil. Hangi teknik destek sana bunu söylemiş çok merak ettim.

Yüklenirken takılıyor Hocam. İndiriyo güncellemeniz hazır diyor. Bilgisayar yeniden başlatılıyor sonra yüklenirken tak %15de takılıyor. Biraz bekliyorum. Sonra bilgidayar yeniden başlıyor AMA yüklenilmemiş halde.
İlk mesajda dediğim gibi eğer ilk yükleme esnasında kurulum devam ettiği esnada, bu takıldı deyip bilgisayarı kapattıysanız sonrasında sıkıntı yaşamanız muhtemeldir. Güncelleme indirildikten sonra yeniden başlat ibaresi çıkar bazı güncellemelerde ve bu yüklemenin bir kısmını bilgisayar kapatılırken bir kısmını da bilgisayar açılırken yapar. Zannediyorum bilgisayar ilk güncellemeyi yaparken sabretmeyip kapattınız bilgisayarı. Aksi takdirde genel bir sorun tarzında bir şey mümkün değil.

Biligisayarın HP laptop'ise HP'lerde böyle bir sorun yaşayanlar var.
Biligisayarın modelini yaz daha iyi olur.

Evet hocam bilgisayarım HP Pavilion 2260-ET zaten pişman oldum HP aldığıma. Rezillik valla.

- - - Güncellendi - - -

İlk mesajda dediğim gibi eğer ilk yükleme esnasında kurulum devam ettiği esnada, bu takıldı deyip bilgisayarı kapattıysanız sonrasında sıkıntı yaşamanız muhtemeldir. Güncelleme indirildikten sonra yeniden başlat ibaresi çıkar bazı güncellemelerde ve bu yüklemenin bir kısmını bilgisayar kapatılırken bir kısmını da bilgisayar açılırken yapar. Zannediyorum bilgisayar ilk güncellemeyi yaparken sabretmeyip kapattınız bilgisayarı. Aksi takdirde genel bir sorun tarzında bir şey mümkün değil.

Hayır hocam hic bir sekilde kapatmadim. Zaten ilk guncelleyisim degil kac Kere denedim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı