Windows 8 Güvenli Mod Nasıl Açılır

Furkan Efe

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Alanya / Antalya
Daha fazla  
Windows 8 güvenli Mod Bilgisayarımıza virüs girmiş olabilir virüs yada zararlı yazılımları temizlemek amacıyla güvenli mod da açmamız gerekebilir.Windows 8 den önceki işletim sistemleride bilgisayar açılırken F8 e bastığınızda güvenli mod seçeneği gelecektir.

Windows 8 de işler biraz değişiyor.bu işlemi yapabilmek için SHIFT tuşuna basılı tutarak Ayarlar/Güç/Yeniden başlatı seçiyoruz.Bu arada elinizi SHIFT tuşundan çekmeyin mavi bi ekran gelecek burada sırasıyla

F1-F9 arası isteğiinize göre seçenek sunuyor

4 tuşuyla Güvenli Mod’u,
5 tuşuyla Ağ desteği ile Güvenli Mod’u,
6 tuşuyla ilse Komut İstemi ile Güvenli Mod’u başlatıyoruz işlemi bitiyoruz.

F4 tuşuna basarak güvenli moda geçmiş oluyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 güvenli Mod

Bilgisayarımıza virüs girmiş olabilir virüs yada zararlı yazılımları temizlemek amacıyla güvenli mod da açmamız gerekebilir.Windows 8 den önceki işletim sistemleride bilgisayar açılırken F8 e bastığınızda güvenli mod seçeneği gelecektir.

Windows 8 de işler biraz değişiyor.bu işlemi yapabilmek için SHIFT tuşuna basılı tutarak Ayarlar/Güç/Yeniden başlatı seçiyoruz.Bu arada elinizi SHIFT tuşundan çekmeyin mavi bi ekran gelecek burada sırasıyla

F1-F9 arası isteğiinize göre seçenek sunuyor

4 tuşuyla Güvenli Mod’u,
5 tuşuyla Ağ desteği ile Güvenli Mod’u,
6 tuşuyla ilse Komut İstemi ile Güvenli Mod’u başlatıyoruz işlemi bitiyoruz.

F4 tuşuna basarak güvenli moda geçmiş oluyoruz

Hiç değişmiyor ben f8 ile bayadır kullanıyorum. Ve şu yöntem ile f8'e çevirilebilir.
1-)Yönetici olarak komut penceresi açın.
2-)bcdedit /set {default} bootmenupolicy legacy bu komutu girin ve ardından enter'a basın.
3-)Bilgisayar artık f8 ile güvenli mod menüsüne geçebilecek.

Buyrun bu da videsou:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Abi ben komut ile W7 ile aynı menüyü geri getirmeyi anlattım zaten. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı