Windows 8 HDD'den kurulum?

• Konuyu başlatan IQRI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 16.172
I

IQRI

Ziyaretçi
Windows 7 de HDD (D kısma kaydedip C ye kurulum) den NT6 ile tek tıklamayla kurulum yapabiliyorduk, windows 8 için bu tür yöntem var mı? USB den kurdurtmaya çalıştım ama bir türlü Flash diskten uzakta olduğu için Boot edemedik. İşin özü Bir kız arkadaşıma windows 8 format atmayı öğretmeye çalışıyorum ama başarılı olamadık, eğer NT6 gibi kolay kurulum için görsel yada anlatım bulabilirsem çok iyi olacak.

Son düzenleme:
NT6 ilk defa duyuyorum. USB olayı kolay aslında. İki farklı program var sonuçta Unetbootin ve Windows 7 USB/DVD Download tool... Ayrıca video format rehberimiz de var:

Windows 8 Format Rehberi | Technopat

Onlar kolay, USB ye kopyaladık ama bilgisayarı Bios ayarından USB den başlatamadık bir türlü. Makine uzakta telefondan Boot menüye girip HDD yerine USB yapamadık, yaptıksada algılamadı dinazor. Anakart adını unuttum ayrı konuda Bios Boot menüsü hakkında bilgi alırım yada NT6 windows 7 kurdurtur geçerim.

HDD den windows 7 NT6 format daha önce yapmıştım sorunsuz tek tıkla kuruyor, anlatımı aşağıdaki linkte var. Bana bunun Windows 8 şeklini yabancı sitelerden bakabilecek var mı? Yani windows 8 de NT kaç yada farklı olarak hangi programı kullanılıyor Türkçe konu bulamadım.
HDD'en Format At

- - - Güncellendi - - -

Makine XP yüklüydü acaba ondan mı algılamadı .... Ben bunu XP demi Windows 7 demi denemiştim şimdi hatırlayamadım işte...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı