Windows 8 ISO 4.6 GB oldu

Makaleler
1
Daha fazla  
W8 ISO düzenlerken bazı güncellemeler büyük olunca ISO 4.6 GB oldu. Dms 4.7 GB DVD'ye yazarken sorun olur mu? NTLite ISO içinden güncellemeleri kaldırmamı önermedi baştan düzenlemeyi önerdi.

NT6 HDD Yükleyici 3.1.4 Bununla at emeğin boşa gitmesin.
İlk defa böyle bir program görüyorum birazdan deneyeceğim takılırsan yazarım hocam çok sağol. Masaüstü bilgisayarın usb bozuk, dvd sürücüsünün de biri bozuldu diğeri yazma yeteneğini kaybetti(ide kablosu ile bağlı) ben de laptoptan yapmak zorunda kalıyordum bu program sanırım ilaç gibi gelecek.

İlk defa böyle bir program görüyorum birazdan deneyeceğim takılırsan yazarım hocam çok sağol. Masaüstü bilgisayarın usb bozuk, dvd sürücüsünün de biri bozuldu diğeri yazma yeteneğini kaybetti(ide kablosu ile bağlı) ben de laptoptan yapmak zorunda kalıyordum bu program sanırım ilaç gibi gelecek.
D diskine at kurulum dosyalarını ve Windows'u kurarken sakın D'yi silme. Yalnız Windows 10 kurmuyor yazılım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı