Acaba Windows 8 ISO dosyası verebilir misiniz? Yüklemek istedim ama her yerde Windows 8.1 ISO dosyası var. Bir sitede var ama güvenemedim. Çünkü yanında Office'de veriyor. Üstelik profesyonel! Ha bu arada korsan dosya vermeyin.
Explanation of the file nameExample: 5.2.3790.1232.winmain.040819-1629_x86fre_ client-home_retail_en-us-LB1CFRE_EN.iso1. 1.00-10.00 NT Kernel Version2....
All the updates for the English and 23 other localized versions of Microsoft Windows 8 (8.0) in one unified installer.The installer offers full support for...
1, 7 benim neyime yetecek! Amcam Spotify"dan müzik istiyor (amcam zihinsel engelli).bir yandan senle konuşuyorum. Bir yandan kulağım telefonda (arkadaşımla Brawl Stars oynayacaktık onu dinliyorum).bir yandan radyom bilgisayardan şarj oluyor ben ne yapayım ya.
1, 7 benim neyime yetecek? Amcam Spotify"dan müzik istiyor (amcam zihinsel engelli).bir yandan senle konuşuyorum. Bir yandan kulağım telefonda (arkadaşımla Brawl Stars oynayacaktık onu dinliyorum).bir yandan radyom bilgisayardan şarj oluyor ben ne yapayım ya?
Explanation of the file nameExample: 5.2.3790.1232.winmain.040819-1629_x86fre_ client-home_retail_en-us-LB1CFRE_EN.iso1. 1.00-10.00 NT Kernel Version2....
All the updates for the English and 23 other localized versions of Microsoft Windows 8 (8.0) in one unified installer.The installer offers full support for...