Windows XP ISO dosyası nereden indirilir?

Selim9

Centipat
Daha fazla  
RAM
Crucial 8 GB 2666 Mhz
SSD veya HDD modeli
Kioxia 240 Gb ssd
Ekran kartı
Dahili grafik kartı (Vega 3)
Anakart
MSI A320M-A PRO
İşlemci
AMD Athlon 3000G
Sanal makineye Windows XP kuracağım. Ama ISO dosyasını bulamıyorum. Eskiden internet Archive'den kolayca bulup indirirdim. Ama internet Archive'e girince tam olarak anlamadığım bir ekran geliyor. Herhalde siteyi güncelliyorlar. Elinde Windows XP ISO dosyası olan var mı?

Dosya Ekleri

• 1729322865151.png
    1729322865151.png
    83,1 KB · Görüntüleme: 36
Hocam XP kurun kurmasına ama etkinleştirmeniz problem olabilir çünkü şu aralar etkinleştirmek için az key kalmış ve ek olarak XP Pro SP3 bile legacy Update olmadan key sunucusuna bağlanamıyor.

Ama buna rağmen indirecekseniz kolay gelsin derim.

Bu siteden Windows XP indirebilirsiniz Güvenli

Sanal makineye Windows XP kuracağım. Ama ISO dosyasını bulamıyorum. Eskiden internet Archive'den kolayca bulup indirirdim. Ama internet Archive'e girince tam olarak anlamadığım bir ekran geliyor. Herhalde siteyi güncelliyorlar. Elinde Windows XP ISO dosyası olan var mı?
Bu ise Windows XP Service Pack 2 sürümü

Zaten sanal makineye kuracağım.Sürücüye ve key'e ihtiyacım yok 5 10 gün kurulu kalır sonra silerim zaten.
Benim linklerime bakın calısiyor!!

Zaten sanal makineye kuracağım.Sürücüye ve key'e ihtiyacım yok 5 10 gün kurulu kalır sonra silerim zaten.
Attığım linkleri denediniz mi

Attığım linkleri denediniz mi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı