Windows 8 Kurdum İnternetim Yavaşladı

Driveri internet üzerinden buldum, güncelledim şu an için hızım gayet güzel. Egemen moderatör teşekkür ederim.

Sorun yine baş verdi , dün arkadaşım bize geldi ve bilgisayarına Windows 8 yükledim , bende de Windows 8 var . Aynı anda başlattık ve onda stabil 8 mbit hız çıktı , bende ise 1 mbit ile başladı aniden 20 mbit fırladı sonra geri 3 mbit düştü . O youtubeden video izliyordu hiç takılmadan ancak benimki çok takılıyordu. Acaba bilgisayarım Windows 8 mi kaldırmıyor . 7 de iken bu sorun yoktu .

Şu an kablosuz ağ kartı sürücü sürümün nedir? Bir de güvenlik programı kullanıyor musun? Sorunun W8'de olduğuna inanıyorsan 7'ye geç.

Intel(R) WiFi Link 5100 AGN , sürümü 14.3.2.1 . Avira Free virüs programını kullanıyorum, sorunun Windows 8 geçtikten sonra oluşmaya başladı ama 1 hafta gibi kısa bir sürede Windows 8 o kadar alıştım ki , Windows 7 geçmek hiç istemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abimin dediğini dinledim ve istemeden de olsa Windows 7 geçiş yaptım . Şuan hızım 8-13mbit arası gelmekte.Windows 8 bırakmak istemiyordum ama bilgisayarımın çok eski olmasından kaynaklanıyor sanırım.

Ookla Speedtest - My Results

Windows 8'i ayın üçüne kadar kullandım , AKK girmemiştim , bu sorunun neden olduğunu anlamadım gerçekten . Şuan Windows 7 geçtiğim için çok moralim bozuk . Attan inip Eşşek'e bindim .

- - - Güncellendi - - -

Ek olarak bir şey sormak istiyorum , Avira Free anti virüs programı interneti yavaşlatır mı ? Dün hızım 13 mbit'ti avira kurdum ve 4-6 arasına düştü bunun sebebi Avira olabilir mi ? Öğle ise windows 8 yüklesem hiç virüs programı yüklemesem ne olur ? Son olarak Free sürümü olan bi virüs programı önerir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…