Windows 8 kurmalı mıyım?

• Konuyu başlatan Mustafa Soylu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.239
M

Mustafa Soylu

Ziyaretçi
Windows 7 64 bit kullanıyorum Windows 8 64 bit kurmak istiyorum. Sizce kurmalı mıyım ? Herhangi bir sorunlar var mı Windows 8'de ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce Windows 8 kurulumunu bitirdim. Kesinlikle en hızlı ve en iyi işletim sistemi. Windows 7'den nefret ettiğimi söyleyebilirim.
Çok temiz, sade bir işletim sistemi. Sorun falan da yaşamazsın. Windows 8'i ömrü hayatı boyunca kullanmamış olup etrafa söylentiler saçanlara inanma.
Şuan en iyi seçenek Windows 8.

Ben yaklaşık 3 aydır Windows 8 kullanıyorum. Gerçekten inanılmaz. İlk başta, ben de sağdan soldan kulaktan dolma şeylerle Windows 8'den soğutulmuştum. Sana şu kadarını söyleyebilirim; Eğer şimdi Windows 8 kullanmayıp, çevrende sadece metro ara yüzünü görüp de, ona göre baştan savma düşüncelerle Windows 8'i kötüleyenlerin yolunu seçersen, inan pişman olursun. Ha ister kur, ister kurma. Bu senin tercihin. Fakat kurarsan, Şimdiye kadar çıkan Windows sürümleri ile Windows 8'in arasındaki uçurumu görebilirisin. Acaba şu oyunu açar mı ? Bu böyle olur mu ? gibi düşüncelere kapılmana hiç mi hiç gerek yok. En stabil Windows, en kullanışlı Windows. En güzel görselliğe sahip Windows. Parmak eklemlerim ağrıdı, sen formatını at da gel :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır Windows 8 Pro 64 bit kurdum gayet güzel ve hızlı ama aygıt yöneticisinde bilinmiyen aygıt var üstünde'de ünlem işareti var.

Ben 5 dk önce bitirdim Windows 8 kurulumunu. Ben de 64 bit kullanıyorum. Bir sorun yok arada bir hata veriyor ama Lenovo'dan kaynaklanan batarya hatası galiba hallederim yakında.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı