Windows 8 Kurtarma Sorunu

• Konuyu başlatan offline
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 967
O

Ziyaretçi
Merhaba, bilgisayar ayarlarını değiştir dediğimde tekrar metroya dönüyor hiçbir şekilde ayarlara girip kurtama yapamıyorum. Sorun nedir ?

Hocam hesaplara dahi girilmiyor video çekeyim mi ?

Şuan kullandığım hesap yönetici değil heralde ayarlara felan girmeye çalıştığımda şu hata geliyor. '' Bu uygulama belirtilen sözleşmeyi desteklemiyor veya yüklü değil ''.

Şuan kullandığım windows orjinal casper müşteri hizmetlerini arayıp sordum format veya başka bir windows serisine geçince garanti kapsamına çıkabiliyormuş ? Sadece kurtarma yapmak istiyorum ama windows engelliyor.

Denedim ürün anahtarınıda yazdım sizde windows 8.1 zaten bulunuyor ek özellik eklemek eklemek için tıklayın gibi bişey geldi tekrar anahtarı yazdım. Şuan özellik eklede yani windowsu fabrika ayarlarına getiremeyecek. Kurtarma yani windows geri yükleme nasıl yapabilirim windows resmen kilitlendi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı