Windows 8 Kurulumda Siyah Ekran

Hakan Gül

Hectopat
Ben Bu Siteden Windows 8'i indirdim hem DVD hem de Flash'dan denedim ama bir türlü olmuyor ama başka laptoplarda oluyor. 5 tane laptopta denedim. Hepsinde oldu, bir benimkinde olmadı.

Benim laptobun boot menüsü yok. O yüzden BIOS'den değiştiriyorum. Flashtan format atarken ayarladıktan sonra kurulum başlıyor. Yüklüyor, biçimlendiriyorum, restart yapıyor. Bu arada BIOS'u açıp 1. sıradan flash'ı çıkartıyorum. (Yoksa tekrar format ekranı geliyor.) HDD'yi 1. sıraya getiriyorum. Ondan sonra Windows 8'in logosu çıkıyor. Yükleniyor gösteriyor sonra siyah ekrana geçiyor. Öyle bekliyor. Ben de en sonunda bırakayım dedim. 3 saat sonra tekrar baktım yine siyah ekrandaydı.

Bunu nasıl çözeceğim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hakan Bey "bu siteden indirdiğim Windows 8" diye başlamışsınız sanki suç bizim verdiğimiz ISO'daymış gibi ama ben gerçekleri yüzünüze çarpayım. Dost acı söyler.

Bir atasözümüz vardır. Zamanında yediğiniz hurmalar, gelir....

Zamanında ucuz mal alıcam diye gitmiş Casper almışsınız. Şimdi onun ceremesini çekiyorsunuz. BIOS güncelleyeceksiniz.

Bi daha da Casper almayın. Yani en azından biraz aklınız varsa almazsınız.

Casper Pegatron A15 BIOS Güncelleme Rehberi - Bloglar - Technopat Forum

Ben Bu Siteden Windows 8'i indirdim hem DVD hem de Flash'dan denedim ama bir türlü olmuyor ama başka laptoplarda oluyor. 5 tane laptopta denedim. Hepsinde oldu, bir benimkinde olmadı.

Benim laptobun boot menüsü yok. O yüzden BIOS'den değiştiriyorum. Flashtan format atarken ayarladıktan sonra kurulum başlıyor. Yüklüyor, biçimlendiriyorum, restart yapıyor. Bu arada BIOS'u açıp 1. sıradan flash'ı çıkartıyorum. (Yoksa tekrar format ekranı geliyor.) HDD'yi 1. sıraya getiriyorum. Ondan sonra Windows 8'in logosu çıkıyor. Yükleniyor gösteriyor sonra siyah ekrana geçiyor. Öyle bekliyor. Ben de en sonunda bırakayım dedim. 3 saat sonra tekrar baktım yine siyah ekrandaydı.

Bunu nasıl çözeceğim ?

1. Ben Bu Site'den Windows 8'i indirdim sorunsuz kurulum yaptım..
2. Hem'de aynı Windows 8 sorun kendi tarafınız'da arayın.
3. Bir teşekür'de yok temiz Windows 8 linki vermişsiniz diye.

Hakan Bey "bu siteden indirdiğim Windows 8" diye başlamışsınız sanki suç bizim verdiğimiz ISO'daymış gibi ama ben gerçekleri yüzünüze çarpayım. Dost acı söyler.

Bir atasözümüz vardır. Zamanında yediğiniz hurmalar, gelir....

Zamanında ucuz mal alıcam diye gitmiş Casper almışsınız. Şimdi onun ceremesini çekiyorsunuz. BIOS güncelleyeceksiniz.

Bi daha da Casper almayın. Yani en azından biraz aklınız varsa almazsınız.

Casper Pegatron A15 BIOS Güncelleme Rehberi - Bloglar - Technopat Forum

Hayır beni yanlış anladınız. Benim demek istediğim şu: Başka yerden de indirdim olmadı. Onu yazmayı unutmuşum. Şöyle derdiniz İsonuz bozuk derdiniz ben de bunu belirtmek için bu siteden indirdiğim dedim :D Yanlış anladınız...

- - - Güncellendi - - -

Bir daha da Casper almayın. Yani en azından biraz aklınız varsa almazsınız.

Hangi markayı öneriyorsunuz ?

1-) Casper'da boot menüsü ESC tuşundan açılıyor.
2-) Bu sitedeki ISO dosyaları bozuk değil.
3-) En önemlisi sadece windows 8 için 303 biosuna yükseltme hataları çok. (kendimden biliyorum.)
4-) Bu kadar :D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı