Çözüldü Windows 8 mi, 7 mi ?

• Konuyu başlatan BYRED
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.642
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
B

BYRED

Ziyaretçi
Merhaba değerli technopat üyeleri. Ben windows 8 kullanıcısıyım internetteki bazı yorumlar beni düşündürdü ben windows 8 taraftarıyım ama bazı arkadaslar tamamen 7yi öneriyor siz değerli üyelerinde yorumlarını almak istedim. Teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sana bir şey söyleyeyim mi? İkiside değil.

Windows 7: en güzel en tam işletim sistemi olmasına rağmen seni yarı yolda bırakabiliyor.

Windows8: yeni metro arayüzü sayesinde herkesi şaha kaldıran işletim sistemi ama bug çiftliği gibi bir şey. Aynı vista gibi güncellemelerle ayakta duruyor.

Sana önerim Recep Abi'nin verdiği linkteki tabi işlemcin 64 bit destekliyorsa Windows 8.1 indir kur ve rahatina bak.

İnan ki windows 8'den daha yeni güzel tasarimlar geldi. Denetim masasi'nin yarisindan fazlasi bilgisayar ayarlari bölümüne geçti falan. Daha bir çok yenilik ve artik başlat menüsüde var. Cok iyi. Güncellemeleri yap mutlaka ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı