Windows 8 MSDN

NaokoTakeuchi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Benim windows'um açılırken önce Asus ekranı çıkıyor sonrasında Windows 8.1'in Başlatılıyor ekranı çıkıyor. Fakat ben cracked windows yükledikten sonra böyle oldu. Ben şimdi Windows 8 Single Language MSDN Sürümünü yüklerken BIOS'a gömülü olan anahtarı girip Security boot'u enabled yaparsam eskisi gibi açılır mı ? Ya da Sürümü yüklerken BIOS'daki gömülü olan anahtarı girsem kabul eder mi ?

@İbrahim Yıldırım Hocam konuma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim lakin bir sorum olacak; Ben şuan windows 8.1 cracked kullanıyorum,Cracked olduğu için mi Eskisi gibi açılmıyor yoksa uefi kurulum yapmadığım için midir ?

Windows'um çökmüştü ne yapacağımı bilemediğim için cracked kullanmak zorunda kalmıştım. MSDN olayını yeni öğrendim.Şimdi Windows 8.0 Single Language Orjinal versiyonunu indirip kuracağım hocam.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı