Windows 8 nasıl yedekleme yapacağım ?

GkhnHsklt

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Merhaba Windows8'i İSO şeklinde yedekleyebiliyoruz sanırım bunu nasıl gerçekleştirebilirim araştırdım fakat hiçbir şey anlamadım buralarda yeniyim lütfen yardım :)

Bilgisayarınızda kurulu olan sistemi image alarak yedekleme imkanın var. Bilgisayarın üzerinden sadece Windows 8 alamazsın.

bu yedeği farklı bir leptopa atabilirmiyiz?(asus x55a aynı leptop ikiside ama ben w7 yaptım pişmanım o yüzden orjinal olsun diye diğerinden yedek yapıp diğerine atsam olurmu :D)

O yedek o sistemde çalışır başka bir cihaz kurarsanız da sürücüler farklı olduğu için sorun çıkarır. Ama cihaz aynı model ise kurulabilir.

Sana şöyle söyleyeyim. Bizim okulda tek bir PC'den bu programla yedek alıp diğer PC'lere yüklüyorlar. Yükleyeceğin PC yedek aldığın PC ile aynı ise sorunsuz yüklersin. Ama farklı ise beraberinde birsürü driver hatası ile karşılaşabilirsin.

Program ile image aldıktan sonra USB HDD ile başka bilgisayara aktarabilirsin. Ama o yedeği başka bilgisayara kurmak sorun çıkarır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı