Windows 8 neden kimse sevmedi?

parisapo

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Hırdavat
Benim fikrim windows 8 hem açılış hemde,performans,oyun açısından süper ancak kullanıcılar windows 8 in şu tarafı sevilmedi.

Bir oyun donduğunda Crtl+alt+delete görev yöneticisine girince görev yöneticisinin açılmaması ve kullanıcıların mecburen oturumu kapatması bence en açıklanabilecek,ve sevilmeyecek tarafıda metro arayüzü ama ben windows 8 taraftarıyım.

Sizce windows 8 mi yoksa,windows 7 mi daha iyi windows 8 belkide şöyle yapsalardı,kullanıcılar windows 8 hayran kalacaklardı,evet metro arayüzü gerçektende bazı kullanıcıları canını sıkıyor benimde sıkıyor.Ama gerçek şu ki windows 8 kullananlar

ülkemizde yok denecek kadar az,windows 8 metro arayüzü kalksa çok daha iyi olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft yanlış yaptı bana sorarsan dokunmatik arayüz olan Metro'yu masa üstüne koyması çok saçma, ben rahatsız değilim ama Başlat'ın olmaması, görev yöneticisi çalışıyor sorun yok senin Windows'ta bir sorun var bence.
Ben şunu söyleyebilirim Windows 7'den sonra Windows 8'e geçince performans artışını hissettim ha oyunlarda pek bir fark olmasada günlük kullanımda farkı hissettim.

Ben performansını da, metro arayüzünü de çok sevdim. Gayette de Görev Yöneticis'ne girebiliyorum. Hem de Windows 7'den daha hızlı. Türklere kalsa, hala 10 yıllık XP'yi kullanacaklardı. Forumca insanlara yeni işletim sistemlerini aşılamamıza bayılıyorum.

Microsoft başlat çubuğu olmadığından dolayı Windows 8'i kullanamayan salaklar için 8.1 sürümünü çıkaracak. Metro arayüzü başlat çubuğu kargaşasını tamamiyle bitirmişken ve daha güzel görselde daha iyi performans verebiliyorken neden sevmiyorsunuz anlamıyorum. Windows 7'de başlat çubuğuna bastığımda 10'larca fazlalık ve kargaşa görürdüm, bir şey bulmak imkansız hale gelirdi. Şimdi 8'de çok daha iyisi varken tutturmuşsunuz 7 de 7 diye.

Ctrl+alt+delete kombinasyonu bende neden sorun çıkarmıyor, sizin bahsettiğiniz bu sorunları profesyonel kullanıcılar niye yaşamıyor merak ediyorum...

Kimse yenilikçi bakmak istemiyor. Başlat düğmesinden dolayı sevmeyenler bence o kadar fazla değildir ki windows 8 için baya bir program var başlat tuşu için (classic shell stardock firmasının yaptığı bir tane var çok kullanışlı fakat ücretli). Başta da dediğim gibi gerici tavır

Konuşmayacaktın Anton! Ağzının yerini biliyorum artık!

Yahu hocam, bana şu Ctrl Alt Del saçmalığını bi anlatsana Ben öyle bişey görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…