Windows 8 Net Framework hatası

Ethem Dinc

Hectopat
Arkadaşlar bu siteden geçen günlerde windows 8 indirmiştim , ama oyun kurulumlarında kurulumu yapmadı ve net framework 3,5 uyarısı verdi benden indirmemi istedi bende gelen ekranda indir e bastığımda şu hata geldi ;

Verdiğiniz linki indirdim kuruluma bastığımda bu uyarı çıktı ;

İndir ve yükle dediğimde ise ilk koyduğum resimdeki hata çıktı , çoğu setup bu hatayı veriyor setupları açarken net framework istiyor ve ben de onu yükleyemiyorum sanırım.

1) Başlat çalıştıra Cleanmgr yaz enterla. Windows'un kurulu olduğu sürücüyü ( muhtemelen C: ) seç enterla. KKısa bir hesaplamadan sonra Disk Temizleme menüsü gelecek "Sistem Dosyalarını Temizle" ye tıklayın, tekrardan ilk baştaki gibi Win. kurulu olduğu sürücüyü seçip enterla. Menüden "Silinecek dosyalar" da ki tüm kutucuklara tik koyup tamam diyin. Gelen soruya Sil derseniz süprüntü temizliği yapacaktır.

2) Başlat çalıştıra temp yazıp enterla. Tüm klasör içeriğini temizle

3) Başlat çalıştıra %temp% yazıp enterla. Tüm klasör içeriğini temizle.

4) Link olarak verdiğimden Bu özelliği indir ve yükleden kurmaya çalışıp sonucu bildirin.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı