Windows 8 Onarım Programı Önerisi

zaza_yk

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, acaba bana Windows 8'in tüm bileşenlerini onaran iyi bir program önerir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amaç mı.. Antivirüs programı yükledim bir sürü hatalı dosya buldu. örneğin; Windows kök dizinli dosya ve kayıt defterinde sadece 125 bozuk hatalı dosya bulmuş. "hykel_ bilmem ne bilmem ne onarım yapılması gerek vs. vs.". Tüm güncellemeleri yaptım bilgisayarıma ya virüs var çok yavaş, yada bu dosyaların zararından dolayı yavaşladı diye düşünüyorum. Mesela önceden "Fn" + Wi-Fi tuşuna basardım Wi-Fi'yi açardım.

Şimdi onu yapamıyorum. Ve aynı zamanda Bluetooth simgesini göremiyorum. Sistem üzerinden Wi-Fi'yi kapatınca Bluetooth simgesi geliyor onda da sadece veri alabiliyorum ama veri yollayamıyorum. Yani böyle bir sıkıntı ile karşı karşıyayım. AVG antivirüs Programını kullanmaktayım şuan.

Üstad Fn tuşları sürücüleri zaten yüklü. Ben Windows8'i sonradan alıp kurmadım, b.s. aldığımda zaten yüklü idi. Kusura bakmazsan MSE'nin ne olduğunu bilmiyorum desem ayıplamazsınız inşallah. :)

Üstad Fn tuşları sürücüleri zaten yüklü. Ben Windows8'i sonradan alıp kurmadım, b.s. aldığımda zaten yüklü idi. Kusura bakmazsan MSE'nin ne olduğunu bilmiyorum desem ayıplamazsınız inşallah. :)

Recep Baltaş Üstadı chip online tanırsın sanırım oraya üyesi.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı