Windows 8 oyun ikonları

RamsesJX

Kilopat
Arkadaşlar merhabalar bu gece oyun ikonlarımı değiştirmek için IcoFXPortable indirdim tüm ikonları sorunsuz ayarladım ardından simgeleri büyültmek için oturumu kapatmam gerekti sonra tekrar açtım oturumu ama hiç bir ikon gözükmüyordu oyunlarda diğer her şey normal ama ikonlar değil resmini çektim oyunlara girerken bir sorun yok sadece ikonlarda sorun var. Bunu nasıl halledebiliriz ? Fena derecede kafama takıldı ve kötü duruyor. Bu arada simge değiştir deyince başka simgeler ekleyebiliyoruz ama ben oyunun orjinal ikonlarını istiyorum.

Program Files'ten girdiğiniz zaman oyunların zaten simgeleri mevcut. Simge değiştir dedikten sonra oyunun Program Files'teki dosyalarından simgesini seçin. Geçen gün ben bu şekilde hallettim.

Deniyorum ama olmuyor hata veriyor simge değiştir yazısına tıkladıktan sonra bulunamadı diyor. Daha detaylı olarak nerede bu ikonlar Program Files'de ?

Düzenleme; Son hali bu ama az önce yaptığımda bilgisayarı yeniden başlattığımda ikonlar gitmişti umarım tekrar gitmez açıkcası tekrar başlatmaya korkuyorum gitmesin diye :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi resmi yüklerken masaüstünde resmi arıyordum oyunlarda ikonlar gözükmedi o andada acaba boyutlarından olabilir mi ? 256x256 boyutunda ikonlar simgeleri büyülttüğümde gidiyor :(

Yok şimdi tekrar açtım bilgisayarı düzelmiş ikonlar ayarladığım gibi arkadaşlar :) Tüm oyunların ikonları istediğim gibi teşekkür ederim herkese :)

Edit:Arkadaşlar tekrar gitti simgeler durup dururken gidiyor yahu çıldıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bilgisayarı kapattım dün gece, bu öğlen açtım ikonlar vardı. Sonra akşama doğru bir baktım masaüstüne tekrar gitmişler. Şimdi tekrar ayarladım ikonları gitmemiş. Bir daha şu saate kadar oyun oynuyorlar sanki benle bir gidip bir geliyorlar. Bugün kapattığımda umarım yarın ikonlar oluk olarak açılır.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı