Windows 8 oyun performansı

İlk olarak Windows 8 piyasadaki en güncel ve en güvenli işletim sistemi. Windows 7 kurduğun zaman 1 GB’tan fazla güncellemeştirmeler ve Service Pack 1 ile uğraşmak zorundasın. Oysa ki Windows 8 şu anda Windows 7’nin bütün güncelleştirmelerini barındırıyor bünyesinde. Ayrıca Windows 7’nin sahip olduğu güvenlik açıklarını da barındırmıyor. Sonrasında Windows 8 ile gelmiş geçmiş en kullanışlı başlat menüsü geliyor. Bu başlat menüsünde bir programı açmak için alt menülerle boğuşmak zorunda değilsin. Menüyü açar açmaz bütün her şey karşında. Üstelik programlarını ve oyunlarını kategorilere ayırıp bu kategorilere isim verebiliyorsun. Ayrıca bu ekranı kişiselleştirip görsel zevkine uygun hale getirebiliyorsun. Oyun konusuna gelince: Windows 8 kurulum esnasında en güncel sürücüleri kurup sisteminden tam performans almanı sağlıyor. USB 3.0 sürücüsünden ekran kartı sürücüsüne kadar en güncel sürücüleri kuruyor. Bu da donanımlarından tam performans almanı sağlıyor. Şimdi senin aklında tek soru var: oyunlarla uyumlu mu? Çok basit bir biçimde Windows 8, 1997 yılında çıkan Fallout’u bile çalıştırıyor. Bu güne kadar bana kimse “Windows 8’de şu oyunu çalıştıramadım” ile gelemedi. Gelenler de korsan sürüm kullanıyordu, ki ben onları bile çözdüm. Yeniliklere açık olun. DirectX 11’i mecbur kılan Crytek’e saygılar.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı