Windows 8 Pahalı ve Ucuz Sürüm Farkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya nasıl fark olmuyor? O zaman enayi mi adam 200 TL daha fazla veriyor?

Bak olay aynen dediğim gibi: Yükseltme lisansı ile sıfır kurulum falan yapamazsın. Ancak var olan Windows üzerine kurarsın ki bu pek sağlıklı değil. Ama öbür lisansla sıfırdan da kurulum yaparsın. 129 TL olan BIOS'tan boot edip kuramıyorsun işte! Fark burada!

İkinci yol daha sağlıklı ve almışken pahalı olanı al diyorum.

Upgrade Key'inin farklı olduğunu bilmiyordum çok pardon. Sildim yorumu.

Upgrade Key'inin farklı olduğunu bilmiyordum çok pardon. Sildim yorumu.

Upgrade Keyi farklı oluyorsa tr_windows_8_pro_vl_x86_dvd_917731.iso dosyasıyla sıfırdan kurulum yapamam öyleyse. Anlaşılan 129 tl'ye alamayacağım ben bunu. :(

Bu arada Vatan'da "MICROSOFT Windows 8 Single Language 32 bit Türkçe" diye birşey buldum. Windows 8 Pro'nun kırpılmış haliymiş. 207 tl yazıyor. Sanırım bunu almak daha mantıklı.

Peki sizlerin yorumunu alabilir miyim? Windows 8 Pro'dan çok farkı var mı?

Upgrade Keyi farklı oluyorsa tr_windows_8_pro_vl_x86_dvd_917731.iso dosyasıyla sıfırdan kurulum yapamam öyleyse. Anlaşılan 129 tl'ye alamayacağım ben bunu. :(

Bu arada Vatan'da "MICROSOFT Windows 8 Single Language 32 bit Türkçe" diye birşey buldum. Windows 8 Pro'nun kırpılmış haliymiş. 207 tl yazıyor. Sanırım bunu almak daha mantıklı.

Peki sizlerin yorumunu alabilir miyim? Windows 8 Pro'dan çok farkı var mı?

Windows 8 Pro'dan çok farkı var mı? Bu linklere bak.
https://www.technopat.net/2013/01/04/windows-8-surumleri-arasindaki-farklar/
Windows 8 sürümlerini karşılaştırın - Microsoft Windows

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de aşağıdaki linki buldum. Çok daha ayrıntılı yazılmış. Açıkçası ben çok ahım şahım bir fark göremedim. Tamam, Pro'da artı olarak güzel özellikler var ama benim kullanacağım şeyler değil. Sanırım Single alacağım. :)

Aramızda Single kullananlar varsa onlardan yorum alabilir miyim? Herkes memnun değil mi?

Windows 8 Sürümleri Açıklandı | Microsoft Türkiye Blog

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı