Windows 8 pro 9200 nereden indirebilirim ?

umut33

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana windows 8 pro build 9200 versiyonu lazım, acaba bulan var mı ya?

Hayır windows 8 pro 9200 sürümünü ya bulamadım bir türlü. Windows 8.1 pro kullanyrm GTA'yı destklmyr, açılmıyor bazı oyunlar. Bulamadım bu sürümünü ya windows 8 pro build 9200 bulamadım :(

İyi günler efendim. Ben şuan windows 8.1 sürümünü kullanıyrm ama beğenmedm. Bazı oyunları açmıyor. Gta 4 gbi, gta san andrs gibi eski sürümü açıyrdu hepsini eski sürümü windows 8 pro build 9200 dü. Bulamadım bu sürümünü. Acaba link varmı bu sürüm için ? Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 hem GTA San Andreas hem de GTA 4'ü sorunsuz çalıştırıyor. Bu oyunların halen daha orijinal sürümlerini satın almadıysan bu senin ayıbındır. Bak burada GT 4 6 dolara satılıyor:

Save 80% on Grand Theft Auto IV: Complete Edition on Steam

Eski sürümlere indirme linki vermiyoruz. Sorununuzu yazın çözelim. Tabi orijinal kullanıyorsanız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı