Yani tekrar BIOS girip mi deneyim.
Deneyin ama pek olacak gibi bir his vermiyor o CD ile ama yine de bir deneyin.
Yani tekrar BIOS girip mi deneyim.
Var Windows 10 İSO dosyası indirdim elimde yedek olsun diye ama usb nasıl aktarılcağını bilmiyorumSorun %99 CD ile ilgili evde başka PC var mı onunla bir USB belleğe Windows yazdırıp format atın.
Var Windows 10 İSO dosyası indirdim elimde yedek olsun diye ama usb nasıl aktarılcağını bilmiyorumSorun %99 CD ile ilgili evde başka PC var mı onunla bir USB belleğe Windows yazdırıp format atın.
Silip denicem CD yiDeneyin ama pek olacak gibi bir his vermiyor o CD ile ama yine de bir deneyin.
Var Windows 10 ISO dosyası indirdim elimde yedek olsun diye ama USB nasıl aktarılcağını bilmiyorum.
Aynen deneyeceğim biraz.Tekrar deneyin. Her zaman takılacak diye bir şey yok bence.
Elimde oyun CD'si var. İçindeki oyunu silip ISO dosyasını atsam olur mu?O zaman sana bir video atacağım bunu izleyerek yap
Olmaz.Aynen deneyeceğim biraz.
Elimde oyun CD'si var. İçindeki oyunu silip ISO dosyasını atsam olur mu?
Tamam anladım. BIOS girince Boot menüsünden neye basıyorduk?Olmaz.
Tm anladım BIOS girince Boot menüsünden neye basıyorduk.
Tamam.Çok fazla yazım yanlışı yapıyorsunuz. Dikkat edin lütfen. BIOS ayarları YouTube'da mevcut. Her anakartın BIOS'u farklıdır. Daha önce nasıl yaptıysanız öyle yapın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.