Windows 8 Program Simgelerinin Gözükmemesi

Alonly

Megapat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Ben 2 gün önce kurduğum programların simgelerini göremiyorum. Programı temsil eden küçük resimler görünmüyor. Bu sorun hakkında bilgisi olan varsa yardım bekliyorum.

Bugüne dek başıma böyle bir sorun gelmedi. Kurduğun programlardan birisi sistemde bir şeyleri bozmuş olabilir. 8.1'e güncellemediysen güncelle. Güncellediysen 8.1.3'e güncelle.

Ayrıca simge veritabanını sıfırlamak için komut satırını aç ve her komuttan sonra Enter'la:

Kod:
cd /d %userprofile%\AppData\Local
attrib –h IconCache.db
del IconCache.db
start explorer

Yardım için teşekkür ederim düzeltebilirim inşallah malum finaller yaklaştı. Recep abi kafa ayarı yayın hayatına girdi mi? :) 2. Sezonu bekliyorum sabırsızlıkla.

Parameter format not correct diyor abi. @DJ Rush kardeşim ccleaner ve revodan başka birşey yüklemedim bilgisayara, yeni kurdum windowsu. Sadece ek olarak mac adresi değiştirme programı kurmuştum onun dışında ekstra birşey yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı