Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese iyi akşamlar. Ben 2 gün önce kurduğum programların simgelerini göremiyorum. Programı temsil eden küçük resimler görünmüyor. Bu sorun hakkında bilgisi olan varsa yardım bekliyorum.
Bugüne dek başıma böyle bir sorun gelmedi. Kurduğun programlardan birisi sistemde bir şeyleri bozmuş olabilir. 8.1'e güncellemediysen güncelle. Güncellediysen 8.1.3'e güncelle.
Ayrıca simge veritabanını sıfırlamak için komut satırını aç ve her komuttan sonra Enter'la:
Kod:
cd /d %userprofile%\AppData\Local
attrib –h IconCache.db
del IconCache.db
start explorer
Yardım için teşekkür ederim düzeltebilirim inşallah malum finaller yaklaştı. Recep abi kafa ayarı yayın hayatına girdi mi? 2. Sezonu bekliyorum sabırsızlıkla.
Parameter format not correct diyor abi. @DJ Rush kardeşim ccleaner ve revodan başka birşey yüklemedim bilgisayara, yeni kurdum windowsu. Sadece ek olarak mac adresi değiştirme programı kurmuştum onun dışında ekstra birşey yok.
Programların kurulu olduğu ProgramFile-ProgramFiles(x86) klasörlerinden dizini bulup xxxx.exe dosyasından masaüstüne kısayol at. Durup dururken tekrarlarsa yine bakarız...