''Windows 8 Ready''

Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 5-6 gün sonra bilgisayar toplayacağım sistem ile ilgili bir konu açmıştım ama pek ilgi görmeyince yabancı sitelere yöneldim her neyse alacağım anakartın ilanında ''Windows 8 Ready'' yazmıyor bununla ilgili bir kaç yere baktım ama aradığım yanıtı alamadım bu yazının ilanda bulunmaması anakartın bahsettiğim işletim sistemi ile çalışmadığı anlamına mı gelmektedir?

ANAKART:Z97-DELUXE - Vatan Bilgisayar

Şimdiden teşekkürler.

Hayır hayır hayır . Senin dediğin anakart şuanki en güncel anakarttır. NFC gibi yepyeni
teknolojilere sahiptir . (Broadwell işlemcileri de destekliyor . ) Her şeyini baştan sona yenilemiş
yani . Rahat rahat kurarsın Windows 8'ini 8.1'i . Ayrıca şunu izlemeni tavsiye ederim :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 - Birisi stoğa daha girmemiş .
2- 1120 TL olanda NFC ve WLC desteği var . Yani o modelde NFC ve Kablosuz şarj aparatı mevcut. Uygun fiyatlı modelde ise bu aparatlar yok.

Yani iki modelde bahsettiğiniz teknolojiye sahip ama aralarındaki tek fark aparatların olup olmaması mıdır?

EDIT:Şu an internetten bu aparatların ne işe yaradığını araştırıyorum fakat pek bir şey anlayamadım 1-2 cümle ile kısaca özetleyebilir misiniz?

Tabiki . Yukarıdaki videoda da anlatmışlar zaten ona da bakabilirsin . Kablosuz NFC özelliği ile anakartın orda biyerde dursun mesela . Cihazın da NFC destekliyorsa onu uzaktan kablosuz şarj edebilirsin . Bunu bütün cihazlara yapabilirsin yani . Kablosuz ağ ve şarj desteği ekleniyor yani . NFC aparatı işte o işe yarıyor . İçerisinde gelen USB aparatıyla bağlıyorsun . Kablosuz özelliklerin ekleniyor yani .

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı