Çözüldü Windows 8 Recovery çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Garantiyle uğraşmayın. Nasıl olsa kullanıcı hatası diye kekleyecekler Ama benim dizüstü bilgisayarımın kamerası aldığımdan beri çalışmıyordu. En son içini açtım kamera çipinin kablosunun çıkmış olduğunu gördüm. Taktım düzeldi Belki sizde de kablo çıkmıştır :3

Anladım. Peki nasıl takabilirim o çipi nasıl ulaşa bilirim o çipe ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çip çıkıktır demedim, bende çıkıktı dedim. Yeni bilgisayarlar iyice kapalı kutu vidaları felan iyice gizli. Yani biraz zor laptopunuz 2.el olmadıktan sonra

Ne yalan söyleyim bu işlerden anlamıyorum kardeşim. Laptopum sıfır. Bir de aygıt yönetiçisine baktımda kameramı bulamadım .

ne yalan söyleyim bu işlerden anlamıyorum kardeşim laptopum sıfır birde aygıt yönetiçisine baktımda kameramı bulamadım .
Ya driver yoktur yada donanımsal arızadır. Bende laptopların donanımını kurcalamamanızı tavsiye ederim. Bu konuda bilgili biri el atarsa makbule geçer

Bilmiyorum ki kardeşim. Acaba kendi DVD'sinden format atsam geri gelir mi ? Çünkü hiç öyle bir donanım yoktu.

Hiç mi gözükmedi? Tamam önemli dosyalarınızı yanınıza alın ve teknik servisin adresini alın

Anladım ozaman yarın ilk işim götürmek olucak.

Zaten yarındayız (saat 12 yi geçti )

Hahaha Bu servise verirsem bütün ayarları yapıp geri getirirler dimi ? En gec 1 hafta kadar ssürer diye tahmin ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…