Çözüldü Windows 8 Recovery çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Garantiyle uğraşmayın. Nasıl olsa kullanıcı hatası diye kekleyecekler :) Ama benim dizüstü bilgisayarımın kamerası aldığımdan beri çalışmıyordu. En son içini açtım kamera çipinin kablosunun çıkmış olduğunu gördüm. Taktım düzeldi :) Belki sizde de kablo çıkmıştır :3

Anladım. Peki nasıl takabilirim o çipi nasıl ulaşa bilirim o çipe ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çip çıkıktır demedim, bende çıkıktı dedim. Yeni bilgisayarlar iyice kapalı kutu vidaları felan iyice gizli. Yani biraz zor laptopunuz 2.el olmadıktan sonra :)

Ne yalan söyleyim bu işlerden anlamıyorum kardeşim. Laptopum sıfır. Bir de aygıt yönetiçisine baktımda kameramı bulamadım .

ne yalan söyleyim bu işlerden anlamıyorum kardeşim laptopum sıfır birde aygıt yönetiçisine baktımda kameramı bulamadım .
Ya driver yoktur yada donanımsal arızadır. Bende laptopların donanımını kurcalamamanızı tavsiye ederim. Bu konuda bilgili biri el atarsa makbule geçer :)

Bilmiyorum ki kardeşim. Acaba kendi DVD'sinden format atsam geri gelir mi ? Çünkü hiç öyle bir donanım yoktu.

Hiç mi gözükmedi? Tamam önemli dosyalarınızı yanınıza alın ve teknik servisin adresini alın :)

Anladım ozaman yarın ilk işim götürmek olucak.

Zaten yarındayız :D (saat 12 yi geçti :D)

Hahaha :) Bu servise verirsem bütün ayarları yapıp geri getirirler dimi ? En gec 1 hafta kadar ssürer diye tahmin ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı