Windows 8 Sağ Tıklama Sorunu Düzelmedi

tekin575757

Hectopat
Öncelikle merhaba, asus dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Masaüstünde herhangi bir nesneye sağ tıklayınca geç açılıyor. Ama bu ayrı bir sorun CCleaner ile sağ tıkladığımda açılan menüleri kaldırmayı denedim, hepsini pasif yaptım,

sm3mb.jpg

Ama masaüstünde bir nesneye sağ tıkladığımda hala Kaspersky Internet Security ve Revo Uninstaller programlarının menüsü çıkıyor.

sm3qn.jpg

Ayriyeten " shexview " diye bir program denedim ondada bunları pasif hale getirdim ama o program hiçbir işe yaramadı ccleanerde en azından WinRAR gitti ama hala çok yavaş açılıyor.

Sorunum bundan ibaret birkaç sitede benim yazdığım yöntemlerle sorununu çözenler olmuş ama bende hala aynı.

Ayrıca lütfen Kaspersky i sil gibi taleplerde bulunmayın orjinal olduğu ve 1 sene kaldığı için silmem istemem :)

Şimdi denedim Revo Uninstalleri o şekilde kaldırdım ama Kasperky nin neresinden kalkıyor bulamadım. İnternettende baya aradım ilgili hiçbir site bulamadım. 10 dakka bütün ayarlarını didik didik ettim sağ tıkla alakalı birşey bulamadım. Revo kalkınca biraz hızlandı ama esas sorun Kasperksy.

Ayrıca benden daha iyi bilirsiniz. Bu resimde Revo hariç hepsi mevcut sağ tıklamayı yavaşlatan Kaspersky dışındada birşey olabilir mi?

sm3qn.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky ve revo harici bilinmeyen bir seçenek sekmesi yok. Kaspersky büyük ihtimal kalkmıyordur. bir ihtimal kayıt anahtarından olur ama çok karışıktır. Sisteminizde virüs olabilir sistem özellikleriniz ne? Msconfigden otomatik başlayan programları kapatırsan sistem çok daha rahat çalışır.

Şimdi denedim Revo Uninstalleri o şekilde kaldırdım ama Kasperky nin neresinden kalkıyor bulamadım. İnternettende baya aradım ilgili hiçbir site bulamadım. 10 dakka bütün ayarlarını didik didik ettim sağ tıkla alakalı birşey bulamadım. Revo kalkınca biraz hızlandı ama esas sorun Kasperksy.

Ayrıca benden daha iyi bilirsiniz. Bu resimde Revo hariç hepsi mevcut sağ tıklamayı yavaşlatan Kaspersky dışında da birşey olabilir mi?

http://t1309.hizliresim.com/1f/d/sm3qn.jpg
Kaspersky ile ilgili olanları kapatamazsın boşa uğraşma kendini koruma özelliği var ve virüs ile alakası yok durumun.
Atheros'un seçeneği de etkiler Kasper olanı da etkiler ve kaldırma nedeniniz nedir yavaş olmasına dayanamıyorsan almıyacakdınız, virüslerle kaynaşacakdınız.

Dediğim gibi çok denedim de galiba kasperin sağ tıktan kalkması mümkün değil. Ama olayın virüsle bir alakası yok program zaten orjinal, patchli crackli bişey değil.

Kasperskyi tamamen kapat.
Kayıt defterindeki ;
HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers\Kaspersky Anti-Virus

değeri sil veya değiştir.

Bu önerdiğin kasperskyi mi devre dışı bırakıcak yoksa sadece sağ tıktan mı kaldıracak?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı