Windows 8 Single Language ISO nereden bulunur?

Alialan

Hectopat
Daha fazla  
Sayın Technopat yetkilileri, Windows 10, Windows 8.1 sürümünü paylaşıyorsunuz. Windows 8'i neden paylaşmıyorsunuz? Yasak mı var bu konuda? Windows 8 Single Language 64 bit paylaşırsanız çok makbule geçer, ilginiz için teşekkür ederim.

Sayın Technopat yetkilileri, Windows 10, Windows 8.1 sürümünü paylaşıyorsunuz. Windows 8'i neden paylaşmıyorsunuz? Yasak mı var bu konuda? Windows 8 Single Language 64 bit paylaşırsanız çok makbule geçer, ilginiz için teşekkür ederim.
Zaten Windows 8.1, Windows 8'in güncellenmiş sürümü. Neden Windows 8 paylaşılsın ki?

Ona bakarsanız Windows 7 kullananlar var hala neden üst sürüme geçmiyorlar herkes istediği sürümü kullanabilir.

Bizde geçmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Sonra bilgisayarın orası burası yamulunca sizin başınıza dert oluyor. Dediğiniz gibi herkes istediğini kullanabilir. XP yükleyin sonra SSD'm çalışmıyor diye konu açın. 7 yükleyin driver görmüyor diye konu açın. Nasılsa çözeriz değil mi? Nasılsa 7'nin arayüzü daha güzel. Kenarları şeffaf. Aman ne hoş.

Söylediklerinize katılıyorum her sürümün illaki hataları olacaktır şu an geçiş yapmak istemiyorum ricada bulundum

@Recep Baltaş @Ali Güngör Bey Windows 8 single language 64 bit sürümünü yüklemeniz mümkün mü?

Elinde olup iso dosyasını paylaşabilecek olan var mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı