Windows 8 sistemden Windows 10'a geçilmeli mi?

nowtv

Centipat
Yer
Turkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar diskim HDD ve Windows 8.1'de artık Windows 7 gibi son göstermeye başladı. Steam'e giriş yaptığım zaman 240 gun sonra Steam Windows 8.1 de son bulacaktır diyor, Steam'den de oyun oynayan birisiyim. Windows 10'a geçsem ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar diskim HDD ve Windows 8.1'de artık Windows 7 gibi son göstermeye başladı. Steam'e giriş yaptığım zaman 240 gun sonra Steam Windows 8.1 de son bulacaktır diyor, Steam'den de oyun oynayan birisiyim. Windows 10'na geçsem ne olur?
SSD alıp geçin. Bu arada Windows 11 kullanmayı da düşünebilirsiniz. Şu ana kadar sadece Windows Gezgini'nin kendini yeniden başlatması hatasını gördüm. O da oyun oynarken sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum. Kendini yeniden başlatması 5 saniye sürüyor.

Arkadaşlar diskim HDD ve Windows 8.1'de artık Windows 7 gibi son göstermeye başladı. Steam'e giriş yaptığım zaman 240 gun sonra Steam Windows 8.1 de son bulacaktır diyor, Steam'den de oyun oynayan birisiyim. Windows 10'na geçsem ne olur?

Hocam (dalga geçmek için demiyorum) 240 gün daha Windows 8 ile devam edip her gün kenara 1 TL koyarsanız SSD alıp Windows 10'a geçmenizi öneririm.

Bence sistemin yeterli ise hemen geçmelisin w8.1den daha iyidir windows 10 ayrıca sadece steam değil çoğu oyun yakında kaldırıcak windows7/8/8.1. Mesela geçen haftalarda league of legends windows7 desteğini kesti yani yavai yavaş windows8'ede gelicekler

SSD alıp geçin. Bu arada Windows 11 kullanmayı da düşünebilirsiniz. Şu ana kadar sadece Windows Gezgini'nin kendini yeniden başlatması hatasını gördüm. O da oyun oynarken sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum. Kendini yeniden başlatması 5 saniye sürüyor.
Oyun için şuanlık windows11 bence mantıklı değil hocam ya tam optimize olması gerekir biraz daha zamanı var mesela eski oyunları açarken hep sorunlar yaratıyor

Hocam (dalga geçmek için demiyorum) 240 gün daha Windows 8 ile devam edip her gün kenara 1 TL koyarsanız SSD alıp Windows 10'a geçmenizi öneririm.
Üstüne 15 TL'ye LisansON veya Sağlam Lisans'tan 60 TL civarına lisans alırsa tadından yenmez.

Oyun için şuanlık windows11 bence mantıklı değil hocam ya tam optimize olması gerekir biraz daha zamanı var mesela eski oyunları açarken hep sorunlar yaratıyor
O oyunlar nelerdir? Ben açmayan oyun görmedim.

Bak dostum. Mantıklı olarak, Wİndows 8.1 kullanmak zorunda (düşük sistemli olduğunu tahmin ediyorum) olduğun bir sistemde windows 10 a geçer isen oyunların "Power Point" slaytına dönüşür. Geçme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı