Windows 8 Telefon Etkinleştirme Sorunu

parisapo

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Hırdavat
Windows 8 orijinal ürün anahtarım etkin olabilmesi için Microsoft'u aramam gerekiyormuş. Bende aradım talimatları yaptım. Sonra Microsoft ekibi beni çağrıya yönlendirdi. Ve Microsoft ekibi İngilizce olarak bir şeyler dedi. Ama İngilizcem olmadığından dolayı konuşamadım. Ne yapmam gerekiyor. :( :(

slmgr /ipk XXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX kendi keyinizi XXXXX yerlere komut istemcisi yönetici olarak çalıştırıp yazın. Gerisini biliyorsunuz sanırım.

Microsoft güvenlik kodu söylüyor ve bunu doğrulamanızı istiyor. Örnek ; Two hundred fifty-sixth (256) Not: Bazen istemeyebiliyor.
Eğer ki bayan direk çıkarsa karşınıza aşağıdaki işlemleri yapın.
Aradınız kadın konuşmaya başladı.
4 sn bekle 1 bas
2 sn bekle # bas
Daha sonra sizden grup grup orada ki numaraları girmenizi isteyecektir. 1.Grubu girin thank you diyecek sonra 2. Grubu girip böyle devam edin.
how many ile başlayan bir cümle kurarsa key kabul olmuş demektir burada 1 bas
3 sn bekle # bas
size grup grup sayıları söyleyecek ingilizce olarak (İngilizce sayıları bildiğinizi düşünüyorum)
eğer ki keyi anlamazsanız tekrar dinlemek için * bas
Key anladınız ve sonraki sayı gurubuna geçmek için # bas

Sayıları söylemesi gerekirken yönlendirme yapıp, beni Microsoft çalışanına yönlendirdi. İlk defa başıma geldi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı