Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2013 #101 Ben bir gecede indirmiştim, seed (tohumlayan) yoktur. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2013
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 30 Mart 2013 #102 ISO dosyalarını alternatif yerlere Upload etmeye çalışacağız. Hoş Microsoft sildirtecektir diye düşünyorum ama...
ISO dosyalarını alternatif yerlere Upload etmeye çalışacağız. Hoş Microsoft sildirtecektir diye düşünyorum ama...
A Anıl Sezer Ziyaretçi 30 Mart 2013 #103 Burak abi yapar yapmaz mesaj atar mısın ? Microsoft silmeden 3-5 MB'tını alalım. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2013
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 2 Nisan 2013 #104 Ana konuya Yandex Disk indirme seçeneği eklendi.
A Anıl Sezer Ziyaretçi 2 Nisan 2013 #105 Burak Alkan dedi: Ana konuya Yandex Disk indirme seçeneği eklendi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Burak Alkan dedi: Ana konuya Yandex Disk indirme seçeneği eklendi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 6 Nisan 2013 #107 Bunlar önemli değil. Windows 8 bu sürücleri kendi yüklüyor zaten.
B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 6 Nisan 2013 #108 Bu ASUS'un yaptığı akılsızlık yüzünden SSD'me lisanslı sahip olduğum Windows 8'imi kuramıyorum. Sırf o yüzden buradan indireceğim. Sağlık olsun.
Bu ASUS'un yaptığı akılsızlık yüzünden SSD'me lisanslı sahip olduğum Windows 8'imi kuramıyorum. Sırf o yüzden buradan indireceğim. Sağlık olsun.
A Anıl Sezer Ziyaretçi 6 Nisan 2013 #109 Burak Alkan dedi: Bunlar önemli değil. Windows 8 bu sürücleri kendi yüklüyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hallettim abi kameranın driverı eksikmiş onuda Supports Lenovo'dan hallettim.
Burak Alkan dedi: Bunlar önemli değil. Windows 8 bu sürücleri kendi yüklüyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hallettim abi kameranın driverı eksikmiş onuda Supports Lenovo'dan hallettim.
B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 6 Nisan 2013 #110 Ya siteye üye olamadım. Üye olmaya çalışırken site kısır döngüye giriyor. Napabilirim?