Windows 8 Türkçe İndirme Bağlantıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar flaş bellek ile kurmakla DVD ile kurmanın farkı nedir? Çünkü DVD ile kurduğum zaman DVD-sürücüsünü görmüyor hiç bir yerde. Bir de ben Ürün anahtarı girmeden kuruyorum.

Arkadaşlar flaş bellek ile kurmakla DVD ile kurmanın farkı nedir? Çünkü DVD ile kurduğum zaman DVD-sürücüsünü görmüyor hiç bir yerde. Bir de ben Ürün anahtarı girmeden kuruyorum.

DVD ile kurunca DVD sürücüyü göremmesi sorununu ilk defa sizden duyuyorum. Kalitesiz PC almışsınız sanırım. BIOS güncellemesi yok mu bilgisayarınızın?

Merhabalar bir iki sorum olucak elimde orjinal "Windows 8 Single Language" ürün kodu var. Fakat elimde iso dosyası yok. Burdan indirmek istiyorum ama kafama şu 3 soru takıldı;

Win7 deki gibi 1 iso dosyasında 32 ve 64 bit yapılabılır mi ?
Single Language olması birşey değiştirir mi yani burdan indireceğim iso dosyasında çalışır mı?
Elimdeki ürün kodu 2 bit sürümündede çalışır mı yani 32 ve 64 bit'te?

Okudum teşekkür ederim. Yanlız bir şey diyeceğim. Benim usb belleğim var ama suan onda slaytım var ve usb'yi kullanamam. Başka bir çözüm yolu olarak bende 32 GB Sandisk SDHC var ve laptopumda da SDHC girişi var. Acaba windows8'i böyle laptopuma yükleyebilir miyim. Ve usb hızında mı olur? Bunun için forumda bir konu göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okudum teşekkür ederim. Yanlız bir şey diyeceğim. Benim usb belleğim var ama suan onda slaytım var ve usb'yi kullanamam. Başka bir çözüm yolu olarak bende 32 GB Sandisk SDHC var ve laptopumda da SDHC girişi var. Acaba windows8'i böyle laptopuma yükleyebilir miyim. Ve usb hızında mı olur? Bunun için forumda bir konu göremedim.

Daha önce denedim, olmadı. Deneyin fakat sanmıyorum olacağını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı