İndirmenin tamamlanmasına 1-2 saniye kala şöyle bir hata verdi. İnen dosyanın sonunda crdownload yazıyordu yani msdn.iso.crdownload şeklinde . Ben crdownload kısmını sildim msdn.iso durumuna getirdim şimdi dosyayı daemon tools ile açtım açılıyor. Şimdi ben bu dosyayı usb ye yapıp format atmaya kalksam hata verir mi ?.
Not : Ben yedekleme işlemi yapmak için bütün dosyaları bir klasöre topluyordum. Sanırım bu dosya inerken onuda o klasöre attım o yüzden hata vermiş olabilir mi ?
Halen indirebiliyorsunuz.
Firefox kullandım hiç sorun olma'dan 1 saat 45 dakika'da indirdim.
600 mbps hız ile indirdim IDM gibi her hangi bir program'da kullanmadım.
Sizin gibi güncelleştirmeleri kapat diyenlere ve ne idüğü belirsiz etkinleştirme aracı paylaşan tiplere bu forumda yer yok. Spam-O-matic'e merhaba deyin.
Arkadaşlar ben orjinal windows 7 64 bit'e sahibim. Orjinal windows 8 kullanmak istiyorum ama öğrenci olduğum için bu sıralar para sıkıntısı çekiyorum, acaba korsan windows 8 yüklesem mi daha avantajlı olur yoksa orjinal windows 7 ile devam etmek mi daha avantajlı olur ?
Arkadaşlar ben orjinal windows 7 64 bit'e sahibim. Orjinal windows 8 kullanmak istiyorum ama öğrenci olduğum için bu sıralar para sıkıntısı çekiyorum, acaba korsan windows 8 yüklesem mi daha avantajlı olur yoksa orjinal windows 7 ile devam etmek mi daha avantajlı olur ?