Windows 8 Türkçe İndirme Bağlantıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi ben bunu yapıyorum fakat ben o iso dosyasını rardan bulamıyorum klasöre çıkarttım recep abinin anlatığı gibi yapmam için iso dosyasını bulmam gerekiyor o iso dosyasını bulamıyorum bende :)

Klasöre çıkarttıysanız ve ISO dosyasını sildiyseniz yeniden indireceksiniz. Yazılanları okumuyorsunuz. Videoları da izlemiyorsunuz.

Klasöre çıkarttıysanız ve ISO dosyasını sildiyseniz yeniden indireceksiniz. Yazılanları okumuyorsunuz. Videoları da izlemiyorsunuz.

İzliyorum ama derdimi anlatamıyorum size ben. Bakın dosyayı indirdim dosya rar dosyası. Recep abi seçiyor dosyayı yazıyor flash belleğe. Ama benim onu yapabilmem için bu rarın içindeki iso dosyasını bulmam gerekiyor. Dosya indirdiğim gibi iso dosyasını bulamadım ki sileyim abi :) Birşeyi yanlış yapıyorum yada birşey eksik.

Eğer rar dosyasına tıkladığında iso gözükmüyorsa sen rar dosyası olarak indirmişsin demektir, zaten büyük tek bir dosya olacak görmemen çok zor. Fakat daha önce rar indirirseniz nasıl usb boot yapabileceğinize dair bir yazı gördüğümü hatırlıyorum. Google dan ararsanız çıkacaktır, tekrar indirmenize gerek olmaz herhalde..

RAR dosyası değil, ISO dosyası o dosya. Dosyaya sağ tıklayıp dosya türünü kontrol etmeyi öğrenemediniz mi hala?

Hayır akıl var mantık var. Ulan adam ISO dosyasını nasıl RAR olarak indirsin. Yemin ediyorum iki dakka ya lanet olsun iki dakka yokum forumda, lanet olası bi ISO dosyası ile RAR dosyasını ayırt edemez hale geliyorsunuz.

Dur siz yazınca anlamıyorsunuz. İlla gözünüze sokmak lazım. Örnekle gösteriyorum!

pEJFt5G.png

RAR dosyası değil, ISO dosyası o dosya. Dosyaya sağ tıklayıp dosya türünü kontrol etmeyi öğrenemediniz mi hala?

Hayır akıl var mantık var. Ulan adam ISO dosyasını nasıl RAR olarak indirsin. Yemin ediyorum iki dakka ya lanet olsun iki dakka yokum forumda, lanet olası bi ISO dosyası ile RAR dosyasını ayırt edemez hale geliyorsunuz.

Dur siz yazınca anlamıyorsunuz. İlla gözünüze sokmak lazım. Örnekle gösteriyorum!

pEJFt5G.png

Kızma abi tamam ya :(

Şimdi ben de anlamadım. ISO dosyası aynı zamanda nasıl RAR olur? :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı