Çözüldü Windows 8 Türkçe ISO dosyası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet365

Femtopat
Merhaba. Ben Windows 8 Türkçe ISO dosyası arıyorum onu sanal makineye kurup denemek istiyorum. 6.2.9200 sürümünü arıyorum. Windows Türkçe 6.2.9200 sürümlü ISO dosyası var ise linkini atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

8 diyor hocam 8.1 değil.

Merhaba. Ben Windows 8 Türkçe ISO dosyası arıyorum onu sanal makineye kurup denemek istiyorum. 6.2.9200 sürümünü arıyorum. Windows Türkçe 6.2.9200 sürümlü ISO dosyası var ise linkini atabilir misiniz?

(Windows 8 Free Download 32 Bit - 64 Bit ISO - WebForPC) buyurun efendim site çakma gibi dursada bir Technopat formundan aldım. Alıntım çözüm oldu ise lütfen çözüm olarak işaretleyin.

Rufus ile istediğiniz sürümü indirebilme seçeneğiniz var.

8 diyor hocam 8.1 değil.

(Windows 8 Free Download 32 Bit - 64 Bit ISO - WebForPC) buyurun efendim site çakma gibi dursada bir Technopat formundan aldım. Alıntım çözüm oldu ise lütfen çözüm olarak işaretleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Buradan Türkçe ve İngilizce versiyonunu indirebilirsiniz ve aynı zamanda 32 Bit versiyonlarına bulabilir siniz.

Microsoft linki kaldırmış hocam. Artık Win 8 Microsoft'un siteden inmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…