Playstor
Centipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Bıraktı
24.02.2023
- Meslek
- Bıraktı 24.02.2023
Arkadaşlar tahminimce birçoğunluğunuz Windows masaüstümü nasıl daha temiz yaparım diye düşünmüştür ve bilenleriniz vardır.
Bu da çoğunluğun kullandığı masaüstü şimdi bunu hiçbir programa zarar gelmeden nasıl temizleriz gösterelim öncelikle.
Bu ayarları bu şekilde yaptıktan sonra görev çubuğu kaybloacaktır geri getirmek için mousenizi alt kısma deydirmeniz yeterli.
Şimdi masaüstünü düzenleyelim.
Bu seçeneği kapattığınızda masaüstündeki simgeler yok olacak bu işlemler Windows 10 da aynıdır.
Programları görmek için.
Bu bölümden görebilir ve açabiliriz.
Sırada görev çubuğu simgelerini ortaya almak var.
Bu ayardan sonra görev çubuğuna bağlantılar adlı bir yer eklenecek.
Sonrasında.
Eki Görüntüle 1307945
Görev çubuğunu kitlemeyi kapattıktan sonra.
Bağlantılar simgesinin yanındaki çubuğu Windows simgesinde doğru çekiyoruz.
Böyle bir görüntü oluşacak şimdi simgelerin yanındaki noktaları ortaya çekiyoruz.
Sonrasında bağlantılar simgesine sağ tıklatıp metini göster ve başlığı göster seçeneklerini kapatıyoruz.
Sonrasında görev çubuğunu kitlemeyi açıyoruz.
Sıırada güzel bir wallpaper seçmek var ben 4K walpapers diye aratmayı tercih ediyorum siz isdediğinizi seçin.
Benim seçtiğime ulaşmak için.
wall.alphacoders.com
Resmi indirdikten sonra.
Ve sonuçlar.
İyi akşamlar (=
Bu da çoğunluğun kullandığı masaüstü şimdi bunu hiçbir programa zarar gelmeden nasıl temizleriz gösterelim öncelikle.
Bu ayarları bu şekilde yaptıktan sonra görev çubuğu kaybloacaktır geri getirmek için mousenizi alt kısma deydirmeniz yeterli.
Şimdi masaüstünü düzenleyelim.
Bu seçeneği kapattığınızda masaüstündeki simgeler yok olacak bu işlemler Windows 10 da aynıdır.
Programları görmek için.
Bu bölümden görebilir ve açabiliriz.
Sırada görev çubuğu simgelerini ortaya almak var.
Bu ayardan sonra görev çubuğuna bağlantılar adlı bir yer eklenecek.
Sonrasında.
Eki Görüntüle 1307945
Görev çubuğunu kitlemeyi kapattıktan sonra.
Bağlantılar simgesinin yanındaki çubuğu Windows simgesinde doğru çekiyoruz.
Böyle bir görüntü oluşacak şimdi simgelerin yanındaki noktaları ortaya çekiyoruz.
Sonrasında bağlantılar simgesine sağ tıklatıp metini göster ve başlığı göster seçeneklerini kapatıyoruz.
Sonrasında görev çubuğunu kitlemeyi açıyoruz.
Sıırada güzel bir wallpaper seçmek var ben 4K walpapers diye aratmayı tercih ediyorum siz isdediğinizi seçin.
Benim seçtiğime ulaşmak için.
Sci Fi Astronaut 4k Ultra HD Wallpaper by Nikolai Lockertsen
3840x2160 Sci Fi Astronaut Wallpaper Background Image. View, download, comment, and rate - Wallpaper Abyss
Ve sonuçlar.
İyi akşamlar (=
Son düzenleme: