Windows 8 ve Windows 8.1 arasındaki farklar ve benzerlikler

recebg

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Sistem Destek Uzmanı
Arkadaşlar Windows 8 32 bit kullanıyorum Windows 8.1 geçmeli miyim arasındaki benzer ve farklı yönler nedir peki ?

Windows 8.1'e geçersen olacaklar:
  • Sistem performansını arttırıyor.
  • Daha güncel bir işletim sistemi kurmuş oluyorsun.
  • Tıkladığında Metro arayüzüne götüren başlat çubuğu ekleniyor.
  • Oyunlarla uyumluluk artıyor.
Windows 8.1 indirmek için burayı kullanınız.
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal

Şuan Windows 8.1 update 1 stabil olmadığı için Technopat Sosyal'e eklenmemiştir.

İyi sosyaller. :)

Şuan Windows 8.1 update 1 stabil olmadığı için Technopat Sosyal'e eklenmemiştir.

Stabillik konusunda bence haksızsınız. Virtual makinada w8.1 update 1 '500mb' ram kullanıyor.W8 ise '750mb' ram kullanıyor.

Windows 8.1 ve Windows RT 8.1, Windows 8 ve Windows RT sürümünün temelleri üzerinde yükselerek size kişiselleştirme, arama, uygulamalar, Windows Mağazası ve bulut bağlantısı açısından geliştirilmiş özellikler sunar ve Windows'dan beklediğiniz koruma ve güvenilirlik özelliklerine sahiptir. Hızlıdır ve çeşitli cihazlarda, özellikle de yeni nesil dokunmatik cihazlarda çalışacak biçimde tasarlanmıştır.

Bilgisayarınız Windows 8 veya Windows RT çalıştırıyorsa Windows 8.1 veya Windows RT 8.1 sürümüne güncellemek ücretsizdir. Önceki Windows güncellemelerinden farklı olarak, bu güncellemeyi Windows Mağazası'ndan edineceksiniz.

Windows 8.1 ve Windows RT 8.1, Windows 8 ve Windows RT sürümünün temelleri üzerinde yükselerek size kişiselleştirme, arama, uygulamalar, Windows Mağazası ve bulut bağlantısı açısından geliştirilmiş özellikler sunar ve Windows'dan beklediğiniz koruma ve güvenilirlik özelliklerine sahiptir. Hızlıdır ve çeşitli cihazlarda, özellikle de yeni nesil dokunmatik cihazlarda çalışacak biçimde tasarlanmıştır.

Bilgisayarınız Windows 8 veya Windows RT çalıştırıyorsa Windows 8.1 veya Windows RT 8.1 sürümüne güncellemek ücretsizdir. Önceki Windows güncellemelerinden farklı olarak, bu güncellemeyi Windows Mağazası'ndan edineceksiniz.

Yanlız Cracklırlarda bu güncelleme işlemi geçerli değil. 

W8.1 update1'i ,Windows 8.1 bölümünde yayınladım .Bakabilirsiniz.

Yanlız Cracklırlarda bu güncelleme işlemi geçerli değil. 

W8.1 update1'i ,Windows 8.1 bölümünde yayınladım .Bakabilirsiniz.
Tamam teşekkür ederim ne zamandır Windows 7 kurmayı deniyorum bu sitedeki isı dosyalarını kurmayı denedim be kep hata verdi ondan 8.1 kurmayı deneyeyim dedim sistem gereksinimlerini karşılıyordu peki nasıl performans verir Lenovo g550

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı