Çözüldü Windows 8 VIDEO_TDR_FAILRUE atikmpag.sys hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SPONXS

Centipat
Yer
Ev
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Öğreniyor...
Arkadaşlar bugün bilgisayarım açınca bu hatayı aldım hiçbir şekilde bilgisayarım açılmıyor, hep mavi ekranda kalıyor ben kapatmadığım sürece ise bilgisayar kapanmıyor, normalde %100 olunca yeniden başlaması gerekirken başlamıyor Windows logosu bile hiç gelmiyor. Herkes format atınca düzelir demişti benim USB veya format ile ilgili birşeyim yok evde. Format atsam düzelir mi ya da ne yapmalıyım yanıtlarını sevinirim.

images.jpeg

Çözüm
Tamam, bilgisayarınızı kapatın ve açılışta "F" tuşlarını deneyin Shift tuşu olmazsa. Güvenli mod ile açabilirseniz DDU ile ekran kartı sürücülerinizi kaldırın bakalım sonuç ne olacak :)
Güvenli Mod ile açabiliyor musunuz bilgisayarı?
Güvenli mod benim bildiğim yeniden başlata shift'e basılı tutarak oluyordu başka nasıl gireceğimi bilmiyorum çünkü destkop (masaüstü) açılmıyor sadece mavi ekranda kalıyor %100 de yeniden başlaması gerekirken başlamıyor

Tamam, bilgisayarınızı kapatın ve açılışta "F" tuşlarını deneyin Shift tuşu olmazsa. Güvenli mod ile açabilirseniz DDU ile ekran kartı sürücülerinizi kaldırın bakalım sonuç ne olacak :)

Çözüm
Deneyeceğim
Peki DDU nedir biyerde indirilmesi mi gerek? Güvenli mod ile bilgisayarı başlatıp indirmek mi gerekiyor 😊

İyi ki sordunuz :)
DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Burada detaylı olarak anlatılmış :)
Bunu internetten indirebilir demi şuanda pcyi açmadım çünkü evde değilim ve açınca diyelim "F" tuşu olmadı diyelim başka önerebileceğin bir tuş varmı acaba ???
Benimle ilgilendiğiniz için teşekkürler.
F tuşu dediğiniz f1 felan sanırım ama bende bir ekrana geliyor böyle mavi bios ekranı sanırım oradan nasıl güvenli moda geçeceğim bende DEL tuşu ile biosa giriyor
Bir tane daha var f8e basılı tutunca ise ekran geliyor böyle güncelleme yeri gibi ama ekrandan görüntü bir süre sonra gidiyor tab tußuna basılı tutunda eski bilgisayarlar açılış ekranı gibi yer geliyor ve birkaç saniye sonra kapanıyor ama güvenli moda nasıl girilir bilmiyorum söylersen sevinirim 🙏

Son düzenleme:
Buradan bakabilirsiniz.

Ekleme yapayım; 'Gelişmiş Önyükleme' başlığı altında görebilirsin kendilerini :) İkinci fotoğrafta da görüldüğü üzere (Ben İngilizce kullanıyorum bilgisayarı o yüzden Safe Mode olarak görünüyor) Siz Türkçe kullanıyorsanız "Güvenli Mod" diye yazar. HP bilgisayar kullanıyorum ben, aslında hangi tuşa basarak girdiğimi tam olarak ben de kestiremedim :) F2 - F8 - F12 tuşlarına bastım sadece :) Büyük ihtimalle F8 tuşudur :)

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    16,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20200925_190053.jpg
    IMG_20200925_190053.jpg
    175,2 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Buradan bakabilirsiniz.

Ekleme yapayım; 'Gelişmiş Önyükleme' başlığı altında görebilirsin kendilerini :) İkinci fotoğrafta da görüldüğü üzere (Ben İngilizce kullanıyorum bilgisayarı o yüzden Safe Mode olarak görünüyor) Siz Türkçe kullanıyorsanız "Güvenli Mod" diye yazar. HP bilgisayar kullanıyorum ben, aslında hangi tuşa basarak girdiğimi tam olarak ben de kestiremedim :) F2 - F8 - F12 tuşlarına bastım sadece :) Büyük ihtimalle F8 tuşudur :)
Sağolun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı