Windows 8 vs Windows 7

Windows 7 ready yazıyor diye Windows 7 mi kuracak? Mantık bu mu yani?

"Windows 7 ready" yazıyorsa o anakart/bilgisayar çıktığında en son Windows sürümü 7 olduğu içindir. Yoksa bu anakartla/bilgisayarla en iyi performans Windows 7'de alınır diye bir şey yok.

Belki kendimi tam açıklayamamışımdır ama bende öyle oldu tarzı bir şey söylemek istedim.

Ekran kartımın sadece windows 8 için sürücüleri varmış :D sanırım bu durum da 8.1 yükleyemem. Düştük yine windows 7 çukuruna.

Bırak bu işleri geç Windows 8.1 Single Language'e işine bak.
Ekran kartımın Windows 8 sürücüsü var 8.1 yok sorun çıkar mı ? Çıkmaz ise geçerim hemen.
İkisi de değil. Windows 8.1 kurun.
Ekran kartımın Windows 8 sürücüsü var 8.1 yok sorun çıkar mı ?
8.1 veya 7 kurun. 8 çok kötü.
Düşük sistemler için Windows 8.1 idealdir. DirectX 12 ve Ryzen desteği olsa Windows 10 yerine 8.1 kullanırdım. :) O kadar stabil ve performanslı.

Ekran kartımın Windows 8 sürücüsü var 8.1 yok sorun çıkar mı ? Çıkmaz ise geçerim hemen.

Yok sıkıntı olmaz,geçin 8.1'e rahatınıza bakın benimde Windows 8 destekliyordu ancak şuan 8.1 üzerinde yazıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı