Windows 8, Win 8.1 yüklemek için mağaza açılmıyor

Windows'unuz orijinal mi, yoksa korsan mı?

O zaman Dreamspark hizmetiyle indirip yükleyeceğiz. Bir problem olmaz herhalde?

Yalnız arkadaşımda da var ve orijinal değil şuanda windows 8.1 pro kullanıyor. Zaten onun tavsiyesiyle ben de format attım. O mağazadan tıklayarak indirdi bu arada.

Yalnız arkadaşımda da var ve orijinal değil şuanda windows 8.1 pro kullanıyor. Zaten onun tavsiyesiyle ben de format attım. O mağazadan tıklayarak indirdi bu arada.

KMS etkinleştirmesi kullanıyorsanız tabii yükleyemezsiniz. Belki arkadaşınız KMS etkinleştirmesi kullanmadığı için Mağaza'dan indirmiş olabilir. Öyle bir mantık var

Ekleme:

Aşağıdaki sebeplerden dolayı Mağaza'daki Windows 8.1 güncellemesini göremeyebilirsiniz:

• Windows 8 Enterprise
  • KMS ile etkinleştirilen Windows 8 Pro sürümleri
  • TechNet veya MSDN'den indirilen ve birden fazla etkinleştirme anahtarı ile etkinleştirilen Windows 8 Pro sürümleri
  • Windows 8.1 Preview veya Windows RT 8.1 Preview
Kaynak: Microsoft
Kısaltılarak düzenlenmiştir.

Son düzenleme:
Yok o bana programı söyledi hatta hdd sini verdi ordan attım. Oda aynı programı kullanıyormuş. Ona da sordum biraz vakit geçsin kendisi soruyor o zaman yüklersin dedi. Şimdi 1 gb windows update var boşuna indirip kotamı harcamak istemiyorum. Şimdi yeniden format attım win8 e . Gene olmazsa bekleyeceğim artık kendi kendine gelir ama bugün dreamspark hizmetine başvurdum ordan onay alırsam indirmem iso olarak kurarım.

Dreamspark'ta zaten 8.1 İSO dosyalari mevcut. Hatta son günlerde baktiğimda güncellenmiş versiyonu da eklenmişti.

Kolay gelsin. Umarım işe yarar. İşe yaramazsa bu linkten ISO dosyasını indirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…