Windows 8, Win 8.1 yüklemek için mağaza açılmıyor

Windows 8 pro kullanıyorum. İlk önce mağazaya girdim windows update i yapmadan güncelleyemezsin dedi bana. Sonra bütün updateleri yaptım ama sonra başarısız oldu bir kısmı hepsini tekrar yükletti. Hepsini yükledim mağazaya girdim windows 8.1 yükle yazısı yoktu. İnternettende win 8.1 yazınca microsoftun sitesine giriyorum aşşağıda link çıkıyor windows 8 kullanıyorsunuz, ücretsiz windows 8.1 yükledin diyor tıklıyorum oraya mağazaya gidiyorum"Maalesef, bu güncelleştirme bilgisayarınız için uygun değil veya windows un mağazadan güncellemeyi desteklenmeyen bir sürümünü çalıştırıyor olabilirsiniz." diyor.

Windows'unuz orijinal mi, yoksa korsan mı?

Yalnız arkadaşımda da var ve orijinal değil şuanda windows 8.1 pro kullanıyor. Zaten onun tavsiyesiyle ben de format attım. O mağazadan tıklayarak indirdi bu arada.

Yalnız arkadaşımda da var ve orijinal değil şuanda windows 8.1 pro kullanıyor. Zaten onun tavsiyesiyle ben de format attım. O mağazadan tıklayarak indirdi bu arada.

KMS etkinleştirmesi kullanıyorsanız tabii yükleyemezsiniz. Belki arkadaşınız KMS etkinleştirmesi kullanmadığı için Mağaza'dan indirmiş olabilir. Öyle bir mantık var :D

Ekleme:

Aşağıdaki sebeplerden dolayı Mağaza'daki Windows 8.1 güncellemesini göremeyebilirsiniz:

• Windows 8 Enterprise
  • KMS ile etkinleştirilen Windows 8 Pro sürümleri
  • TechNet veya MSDN'den indirilen ve birden fazla etkinleştirme anahtarı ile etkinleştirilen Windows 8 Pro sürümleri
  • Windows 8.1 Preview veya Windows RT 8.1 Preview
Kaynak: Microsoft
Kısaltılarak düzenlenmiştir.

Son düzenleme:
Yok o bana programı söyledi hatta hdd sini verdi ordan attım. Oda aynı programı kullanıyormuş. Ona da sordum biraz vakit geçsin kendisi soruyor o zaman yüklersin dedi. Şimdi 1 gb windows update var boşuna indirip kotamı harcamak istemiyorum. Şimdi yeniden format attım win8 e . Gene olmazsa bekleyeceğim artık kendi kendine gelir ama bugün dreamspark hizmetine başvurdum ordan onay alırsam indirmem iso olarak kurarım.

Yok o bana programı söyledi hatta hdd sini verdi ordan attım. Oda aynı programı kullanıyormuş. Ona da sordum biraz vakit geçsin kendisi soruyor o zaman yüklersin dedi. Şimdi 1 gb windows update var boşuna indirip kotamı harcamak istemiyorum. Şimdi yeniden format attım win8 e . Gene olmazsa bekleyeceğim artık kendi kendine gelir ama bugün dreamspark hizmetine başvurdum ordan onay alırsam indirmem iso olarak kurarım.

Kolay gelsin. Umarım işe yarar. İşe yaramazsa bu linkten ISO dosyasını indirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı